BAŞKAN SAYGILI´DAN KIRIKKALESPOR İÇİN KAMPANYA

BAŞKAN SAYGILI´DAN KIRIKKALESPOR İÇİN KAMPANYA

BAŞKAN SAYGILI´DAN KIRIKKALESPOR İÇİN KAMPANYA

Vali Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Büyük Anadoluspor´u antrenmanda ziyaret ederek takıma başarılar diledi. Başkan Saygılı, ziyarette yaptığı konuşmada, ?Kendi maaşımdan takımımız için 7 bin 100 TL bağışlıyorum? dedi. 

KENDİ MAAŞINDAN DESTEK
Sezon hazırlıklarına devam eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor´u Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sezon boyunca tüm imkânları kullanarak takıma destek verdiklerini belirterek kampanya başlattı. Başkan Saygılı, ziyarette yaptığı konuşmada, Kendi maaşımdan takımımız için 7 bin 100 TL bağışlıyorum ifadelerini kulandı.
Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Başkan Saygılı yaptığı konuşmada, ?Belediye İmkanlarını her türlü takımımız için kullanıyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz bende buradan bir kampanya başlatıyorum kendi maaşımdan takımımız için 7 bin 100 TL bağışlıyorum. İnanıyorum ki kampanyaya tüm hemşehrilerimiz bu kampanyaya destek verecektir. Kırıkkalespor bizim göz bebeğimiz başında Kırıkkale olan her şey bizi ilgilendirir? ifadelerini kulandı.
Vali Yunus Sezer ise yaptığı konuşmada, ?Kırıkkale´nin yöneticileri ve taraftarı olarak bu sezon sizlerden beklentimiz büyük. Tüm Kırıkkale olarak takımımıza desteğimiz tam, güvenimiz tam. Önemli olan bir takım olmak. Bazen büyük finansörler bulunabilir ama takım olarak oynanmadığı zaman hiçbir başarı elde edilemeyebilir. Takım olmak önemli. Takım halinde sezon sonunda mutluluğa ulaşabiliriz. Hepinize başarılar diliyorum? dedi. Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetimi ise Vali Yunus Sezer ve Başkan Saygılı´nın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ