Saygılı´dan Futbolcu Hediyesi

Saygılı´dan Futbolcu Hediyesi

İÇİNDE KIRIKKALE OLAN HER ŞEY BENİ İLGİLENDİRİR

Saygılı´dan Futbolcu Hediyesi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, BAL liginde mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor´a futbolcu hediye etti.

KAMERUNLU GOLCÜ 

Göreve geldiği günden itibaren her alanda çalışmalar yapan Belediye Mehmet Saygılı, BAL liginde mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor´a futbolcu hediye etti. Kamerunlu golcü Severin Brice Bikoko Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ile yaptığı görüşmelerin ardından Kırıkkale´ye gelerek imza attı.

KIRIKKALE OLAN HER ŞEY BENİ İLGİLENDİRİR

İmza töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Büyük Anadoluspor´a her zaman destek verdiklerini belirtti. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, "Türk Metal Sendikası ve Pevrül Kavlak´ın ciddi katkıları var. Halan destekleri devam ediyor Kırıkkalesporlular ve Kırıkkale adına teşekkür ediyorum. Bu dönemde belediye olarak işin içine girdik.  Başkan yardımcılarımızdan Harun Ulusoy, Kulüp Başkanı oldu, transferlerimiz devam ediyor. İsminin başında Kırıkkale olan her şey beni ilgilendirir elimizden gelen gayretle destekleyeceğiz ve Kırıkkalespor hak ettiği yere gelecek" dedi.

TEŞEKKÜRLER

Severin Brice Bikoko ise Kırıkkale´de olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek güzel bir sezon geçirerek şampiyon olacaklarını belirtti. Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ve transfer komitesi, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ