SAYGILI; YENİ YATIRIM SAYILARI ARTACAK

SAYGILI; YENİ YATIRIM SAYILARI ARTACAK

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaş buluşmalarında Roket-San’ın geldiği konumu özetleyerek “Roket-San 26 bin dönüm araziye kuruluyor. Roket-San bir lokomotif arkasına vagonlar takılmaya başladı” ifadesini kullandı.

ROKET-SAN’IN GELMESİNİ BİZ SAĞLADIK

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarında sıklıkla vatandaşlar ile bir araya gelerek geride bıraktığı dönemde yapılan çalışmaları dile getiriyor. Vatandaşlardan en çok gelen soru ise Roket-San konusu. Başkan Saygılı Roket-San’da binlerce insanın çalışacağını her gittiği ortamda dile getirerek gelinen noktayı anlattı. Başkan Saygılı “Roket-San 26 bin dönüm araziye kuruluyor, Yukarı Mahmutlar Köyünden başlıyor, Keskin Kurşukaya’ya kadar devam ediyor. 26 bin dönüm araziye Türkiye’nin en büyük savunma sanayi yatırımı yapılıyor. Burayı hükümetimiz yapıyor. Devletimiz yapıyor. Kırıkkale belediyesi bütçesinden yapılmıyor. Şunu da söylersem hemşehrilerim bana hak verir. Kırıkkale’ye gelmesini de biz sağladık.” İfadesini kullandı.

ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Roket-San’ın Kırıkkale’ye gelmesi için 3 yıl uğraştığını, özellikle kamulaştırma esnasında böle halkının beyinlerini sulandırarak yatırımın gecikmesine neden olunduğunu bu hususta da çok tedirgin olduğunu söyleyen Başkan Saygılı “8 ay bu yatırım gecikti. Her gün diken üstünde durdum. Bunu engellemeye çalışan siyasiler oldu. Ama bu engellemelere rağmen yılmadan çalıştık çok şükür muaffak olduk” dedi.

KIRIKKALE İKAMETGAHINI’DA BİZ BAŞARDIK

Başkan Saygılı “Orda bir şey başardık. Kırıkkale ikametgahı. Müracaatta tercih sebebi oldu. Bu çok önemlidir. Bir kişi de çalışacaksa da binlerce kişi de çalışacaksa da Kırıkkaleli çalışacak” ifadesini kullandı. Bunların sayısı üzerinden polemik yapmak yanlış olmaz. Sayılar ile ilgili merak ediliyor ise bütün ulusal basında çıkmış. Sayın Bakan ve Genel Müdürün açıklamaları var. Sadece biten kısım ile ilgili alan için personel alım ilanına çıkıldı.”ifadesini kullandı.

YENİ YATIRIM SAYILARI ARTACAK

Roket-San’ın yatırım için Kırıkkale’yi tercih etmesini sağladıkları için memnuniyet yaşadığını belirten Başkan Saygılı “Artık Kırıkkale geleceğe yönelik ümitkar bir şehir oldu, Roket-San bir lokomotif, Roket-San’ın arkasına takacağımız vagonlar var. Onlarda başladı. Allah nasip eder ise yatırım sayısını artırmak, Kırıkkaleli evlatlarımızın istihdam ve iş noktasında daha iyi noktalara gelmesini şehrimizden çıkmayı gerektirecek bir durum olmaması için çalışmaya devam edeceğiz. Roket-San engel olunması neticesinde gidiliyordu. Biz ona müsaade etmedik. Kırıkkale hak ettiği yerlere çıkacak. Bu gayretlede çalışıyoruz.” Dedi.

Nikah Memurumusun Git Yatırım Getir Diyenler Beni Eleştiriyor

Bu gün Roket-San’ın yatırım getirilmesi ile ilgili yapılan bazı eleştirilere dikkat çeken Başkan Saygılı “Ben de isterim çarşıda gezmeyi, çay ocaklarında zaman geçirmeyi. Ama benim öyle bir lüksüm yok. Bu şehrin ümide ihtiyacı vardı. Onu da roket-San’da bulduk getirdik. Bir örnek anlatacağım belki Kırıkkale’de belediye başkanları içerisinde nikah belediye başkanı benim. Nikah fotoğraflarının arasına yorum yapıyorlardı, nikah memurumunsun belediye başkanımınsın git yatırım getir diyorlardı.” Gittik getirdik.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız