Saygılı açıklanıyor

Saygılı  açıklanıyor

Kırıkkale'de merak konusu olan AK Partinin adayı kim olacak” sorusu bugün netlik kazanıyor. Başbakan Erdoğan'ın İstanbul başkan adayını tanıtacağı toplantıda Kırıkkale adayını da açıklayacak. Erdoğan Kırıkkale adayı olarak Mehmet Saygılı'yı ilan edecek.

SAYGILI İSTANBUL’A GİTTİ

Kırıkkale’de merak konusu olan “AK Parti’nin adayı kim olacak” sorusu bugün netlik kazanıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayını açıklayacağı toplantıda Kırıkkale Belediye başkan adayını da ilan edecek. Daha önce adaylığının kesinleştiği yönünde haberler çıkan Mehmet Saygılı’nın ismi Başbakan tarafından resmen açıklanacak. Tören için İstanbul’a çağrıldığı öğrenilen Saygılı’nın beraberindeki heyet ile İstanbul’a gittiği öğrenildi.

 

İSTANBUL İLE ANILMAK GÜZEL

Aday adaylığı sürecinde yapılan kamuoyu ve temayül yoklamasından sonra adeta merak konusu haline gelen AK Parti Belediye Başkan adayı belli oldu. Daha önce ismi kesinleştiği için haber konusu olan Mehmet Saygılı’nın ismi Başbakan Erdoğan tarafından kamuoyuna ilan edilecek. Saygılı’nın ismi resmen açıklanmış olacak. Saygılı’nın isminin İstanbul büyük şehir belediye başkan adayı ile birlikte açıklanacak olması dün Kırıkkale’de espri konusu bile oldu. Kırıkkaleliler “Bize de bu yakışır” diyerek Saygılı’nın isminin İstanbul büyük şehir ile açıklanmasının onur verici olduğunu söylediler



kenan İLERİ
4.12.2013 20:21:00
GÖZÜN AYDIN MHP

Kamil S.
4.12.2013 20:21:11
Keşke İzmir`de açıklansaydı.Memleketimize seçim zamanı gidebiliyoruz.İlk defa aday seçimi sebebiyle Ak Partiye oy vereceğim.İl genel meclisi başkanımız Mehmet SAYGILI`nın,Belediye Başkanlığında da başarılı olacağına inanıyoruz.Allah hayırlısını versin.İzmir`den sevgilerle.

Salim Balcı
4.12.2013 20:21:32
Hayırlı uğurlu olsun. Sonunda yıpranmamış, adam gibi bir reisimiz olacak inşallah.

Yücel Baloğlu
5.12.2013 12:16:10
Gözün aydın Kırıkkale Mahir Yılmaz geliyor. Bu sefer yıllardır haketmiş olduğu Kırıkkale Belediye Başkanlığını alacağına sonsuz inanıyoruz. Şükürler olsun ki Kırıkkale hizmete kavuşacak, halkımızda sevdiği ve güvendiği liderine...

Hakan Kilci
5.12.2013 12:15:18
Maalesef Kırıkkale’miz yine kaybetti. Şu aday olsun bu olmasın demeyeceğim, ama nedense aday adaylarından seçme yaparken partili üyeler ve vatandaşlarımız dahil hiç kimse adayların kabiliyetlerini, memlekete ne verebileceğine yani ehliyet ve liyakatine bakmıyor ve bütün Kırıkkaleliler olarak diyoruz ki Kırıkkale hiç değişmedi. Doğrudur Kırıkkale değişmedi çünkü insanımız maalesef değişmedi. Bölgecilik ve adam kayırmacılığın tanımı yapılsa örnek olarak Kırıkkale ilimizin muhteşem! görüntüsü yeter. Bunun yanın da sayın siyasi büyüklerimiz de bizden farklı düşünmedikleri için şu aday olsun diye dayatmacı bir anlayışla hareket ediyorlar. Belki Saygılı iyi yetenekli bir aday ama unutulmasın ki birilerine olan nefret öyle arttı ki oylar bir tarafa kayarsa hiç kimse şaşırmasın. Başta adayları en ince bir şekilde sarraf hassaslığıyla seçiyoruz diyenler…Bu arada bazı yerel gazetelerde bu tür muhalif görüşlere yer vermiyorlar.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız