Saygılı ve Sandalcı Ailelerinin Mutlu Günü

Saygılı ve Sandalcı Ailelerinin Mutlu Günü

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın mutlu gününde siyasi ve bürokrasiden dostları ve Kırıkkaleliler yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz hafta sonunda Kırıkkale Başkanı Mehmet Saygılı’nın kızı Elif ile hayatını Kırıkkale’nin tanınan ailelerinden Neşe ve Fatih Sandalcı çiftinin oğlu Melih Sandalcı ile birleştirdi. Düğün töreninde dünya evine giren Elif Saygılı ve Melih Sandalcı’nın nikahını Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu kıydı. Başkan Eroğlu, ‘Her insanın hayatta en insanın olduğu anlar vardır. Her ailenin en heyecanlı günleri vardır. Biz Kırıkkale’nin çok sevilen iki ailesinin en mutlu günlerine tanıklık ediyoruz. İnsanlar sevincini de üzüntüsünü de dostlarıyla paylaşmak ister. Allah genç çiftimize mutluluklar versin. Sesimizi değil, sevgimizi yükselteceğiz ve tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizler için duamız rabbimizden vatanına bağlı evlat nasip etmesidir” diye konuştu.
Evlilik cüzdanını geline vererek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında eden genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti.

"Kızını evlendiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ‘Evlatlarımızın davetine iştirak edip en mutlu günlerinde yanında olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız