Saygılı tebrikleri kabul etti

Saygılı tebrikleri kabul etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cuma namazında vatandaşların tebriklerini kabul etti. Kırıkkale'nin gelişeceğini ve bu doğrultuda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Saygılı, gece gündüz çalışacaklarını bildirdi.

GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cuma Namazını kılmak üzere gittiği Nokta Cami’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların tebriklerini kabul eden Saygılı, Kırıkkale’nin gelişmesi için önemli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Saygılı konuşmasında “Kırıkkaleli vatandaşlarımızın, 30 Mart seçimleri ile birlikte sırtımıza yüklediği bu görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Ateşten bir gömleğe talip olduğumuzun farkındayız, ancak Allah’ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Vatandaşlarımızın güveni için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

Kırıkkaleli, kendisine gösterdikleri güven için teşekkür eden Başkan Saygılı, “Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki süreçte güzel Kırıkkalemizi hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Kırıkkale’nin yeni projeleriyle görev alanı çok genişledi ve sorumluluk alanı büyüdü ancak, biz bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilecek bilgi birikimine ve Güce sahibiz. Seçimlerin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu. Saygılı, daha sonra Kırıkkale’de bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız