Saygılı Şehit Eşi Muazzez Çoban’ın İsmini Kurada Çekti

Saygılı Şehit Eşi Muazzez Çoban’ın İsmini Kurada Çekti

Kırıkkale’de yıllardır bir ev hayali kuran vatandaşların hayalleri TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Kura çekim töreni ile gerçek oldu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 20 günlük evli iken PKK ile girdiği çatışmada şehadet şerbeti içen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban’ın eşi Muazzez Çoban’ın ismini kurada çekti.

919 KONUTUN KURASI ÇEKİLDİ

TOKİ tarafından gerçekleştirilen Sosyal Konut Projesi kapsamında Kırıkkale il genelinde yapılacak konutlar için kura çekimi Kırıkkale Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplam 919 başvurunun olduğu il genelinde sahibinin belirlenmesi için düzenlenen kura çekim töreninde konuşan Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına giderken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla en büyük projelerinden birinin kura çekimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ev kurma hayali kuran ve burada hak kazanan vatandaşlarımıza yeni yuvalarında mutluluklar dileriz. Şehrimize TOKİ aracılığı ile yeni konutlar kazandırmak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.

ŞEHİT EŞİNİN İSMİNİ ÇEKTİ

Töreninde ilk olarak Şehit ve Kore Gazilerine tanınan hak için İlk Evim İlk Kura Çekimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, Mardin’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban (25) eşi Muazzez Çoban’ın ismini kurada çekti. Henüz 20 günlük evli iken eşini vatan toprağına uğurlayan Muazzez Çoban, şehit eşini düzenlenen cenaze töreninde askeri kamuflaj ve asker selamı ile uğurlamıştı. Törene Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan çok sayıda Kırıkkaleli katıldı. Henüz 20 günlük evli iken PKK ile girdiği çatışmada şehadet şerbeti içen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban’ın eşi Muazzez Çoban’ın ismini kurada çekti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız