Saygılı, şehit aileleriyle buluştu

Saygılı, şehit aileleriyle buluştu

BU BAYRAMDA DA GELENEĞİ BOZMADI

BU BAYRAMDA DA GELENEĞİ BOZMADI

Saygılı, şehit aileleriyle buluştu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgenaral Ali Çardakçı ve Vali Yunus Sezer ile birlikte Ramazan Bayramı münasebetiyle şehitliği ziyaret ederek, şehitlerimiz için dua etti. Saygılı burada şehit aileleriyle bayramlaştı.

Başkan Mehmet Saygılı şehitlikte yaptığı açıklamada, her zaman minnetle andığımız, vatan savunması için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizin kabrini ziyarette bulunduklarını belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de şükranlarını sundu. Ramazan Bayramının milletimiz için özel ve anlamlı günler arasında olduğunu ifade eden Başkan Saygılı şöyle konuştu:

"Herkesin bayramını yürekten kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum. Her zaman kalbimizde ayrı bir yeri olan şehitlerimizi bu bayramda da kabirleri başında ziyaret ederek, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve ay yıldızı al bayrağımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimiz için dua ettik. Şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bu toprakları mukaddes bir vatan olarak bizlere emanet eden kahraman tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü