Saygılı Seçim Startını Şehit Aileleri ve Gaziler İle Birlikte Verdi

Saygılı Seçim Startını Şehit Aileleri ve Gaziler İle Birlikte Verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Mehmet Saygılı, seçim çalışmalarına şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek başladı.

İlk Ziyaretini Şehit Yakınlarına Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da düzenlenen programda adaylığı duyurulan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, adaylığının resmiyet kazanmasının ardından ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine gerçekleştirdi. Burada dernek   başkanı Rıfat Öcal ve şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Saygılı, sohbet ederek görüş ve talepleri dinledi.

Güzel Bir Mekan Kazandırdık

Saygılı şehit aileleri ve gaziler ile birlikte yapmış olduğu sohbette, "Belediye Başkanlığı döneminde hizmet etmekten şeref ve onur duyduğu şehit aileleri ve gaziler ile bir arada olmaktan son derece mutluyum” dedi. Derneğe Atatürk  Parkı içerisinde güzel bir yer kazandırdıklarını söyleyen Saygılı bu güzel ortamda bulunmanın kendisine ayrıca onur verdiğini belirtti.

 Nüfusa Göre En Fazla Şehit Veren İliz

Saygılı “ Nüfusuna oranla en fazla şehit veren iliz. Vatan toprağının her karışında bir Kırıkkaleli kanı görmek mümkün. Kırıkkale bir şehitler diyarı. Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu vatanı ve bu toprağı kutsal yapan şehitlerimizin şahadete eriştikleri anda toprağa akıttıkları o mukaddes kanlarıdır. Onların hatıralarını yaşatmak, sahip çıkmak, ailelerine sahip çıkmak bizim en asli ve en öncelikli görevimizdir. Vatan uğruna canlarından geçen şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.


Saygılı Kimseye Hissetirmeden Şehit Ailelerinin Yanında Oldu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal’da, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya dernek olarak her zaman ulaştıklarını kendilerine her konuda yardımcı olduğunu söyleyerek “Adaylığınız şehrimize ve size inşallah hayırlı olur. Belediyecilikte tecrübe çok önemli. Başkanımız bu şehirde görev yaparak tecrübe kazandı, bu tecrübesini sahada yansıtmakta ve yansıtmaya devam edecek. Sayın başkanımızın gönlümüzde ayrı bir yeri var, yıllardır kimseye hissettirmeden şehit ailelerine, derneğimize çok katkısı oldu. Seçim çalışmalarına bizim ile start vermesinden ayrıca mutlu olduk” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız