Saygılı Otobüs Şoförleri İle Bir Araya Geldi

Saygılı Otobüs Şoförleri İle Bir Araya Geldi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye otobüs şoförleriyle bir araya gelerek gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

GAYRETLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Uzun bir aradan sonra tekrar devreye giren Kırıkkale Belediye Otobüs şoförleri ile Başkan Yardımcısı Halil Danacı ile birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı otobüs şoförlerinin Belediyenin halka yansıyan yüzlerinden olduklarını söyledi. Vatandaşların belediyeyi zabıta memurları ile birlikte Belediye Otobüs şoförleri ile tanıdığını söyleyen Mehmet Saygılı “Çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Şimdiye kadar Kırıkkaleli vatandaşlarımıza verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu gayretlerinizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

BELEDİYENİN HALKA YANSIYAN YÜZÜSÜNÜZ

Otobüs şoförlerinden insanlara yardımcı olmalarını isteyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Vatandaşlarımıza karşı güler yüzünüzü eksik etmeyin, özellikle yaşlı, engelli ve çocuklara yardımcı olun, çünkü sizler belediyenin halka yansıyan yüzlerisiniz. Çünkü sizler halka hizmet ediyorsunuz. Halka hizmetin çok önemli bir yansıması olan toplu taşımacılıkta yaptığınız hizmetlerde biliniz ki ebedi hayatınızı da kazanıyorsunuz. Maddi hayatınız yanında yaptığınız güzel hizmetlerle ebedi hayatınızı da kazanıyorsunuz. Zira halka hizmet Hakk'a hizmettir. Alacağınız bir “Allah Razı Olsun” önce size sonra hepimize yansıyor. Vatandaşlarımızın “Allah Razı olsun” sözünü almaya çalışalım" şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız