SAYGILI: “ODAĞIMIZ KIRIKKALE’YE YATIRIM VE İSTİHDAM SAĞLAMAK”

SAYGILI: “ODAĞIMIZ KIRIKKALE’YE YATIRIM VE İSTİHDAM SAĞLAMAK”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni dönem için çalışmalarına hız verdi.

Kırıkkale'ye yapılacak yatırımlar ve istihdamın artırılması hedefiyle Ankara'da başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çeşitli bakan ve üst düzey yöneticilerle görüşmelerini sürdüren Saygılı, önemli açıklamalarda bulundu.

Saygılı, özellikle Kırıkkale’nin altyapı konusuna vurgu yaparak “Kırıkkale’ye hizmet verdiğimiz iki dönem boyunca öncelikli olarak Kırıkkalemizin eksik altyapısı ve temel sorunlarını çözmek ve bu konuda mesafe almak için çalıştık. Devletimiz, Bakanlıklarımız bu çabalarımıza her zaman destek oldu” açıklamasında bulundu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şunları söyledi:

“İnşallah yeniden göreve geldiğimiz takdirde üçüncü dönemimizde yatırım ve istihdam konularını ön plana çıkaran çalışmalarımızı artıracağız. Altyapı olmadan yatırımcıyı Kırıkkale’ye getiremezsiniz. Yerli ve yabancı yatırımcıyı kentimize çekmek için hazırladığımız projeler ve çok önemli temaslarımız var. Ben hayatım boyunca hiç boş vaatte bulunmadım. Hep yapabileceğim şeyleri gündeme getirdim. Kırıkkaleli hemşehrilerim bilirler ki ‘Mehmet Saygılı söz verirse yapar’. O nedenle şimdi gönül rahatlığıyla söylüyorum. Bakanlıklarla, üst düzey kurum yöneticileri ve iş insanlarıyla gerçekleştirdiğim temaslarda odağımız hep ‘Kırıkkale’ye yatırım’ oldu.”

Saygılı, Kırıkkale'ye yapılacak yatırımlar ve istihdamı artıracak projeler konusunda Bakanlıklardan önemli destekler alacaklarını belirterek, "Seçimlerde vaatler ön plana çıkar ancak şimdi soruyorum; altyapısı olmadan fizibilitesi yapılmadan vaat vermek doğru mudur? Kırıkkaleli ve özellikle Kırıkkale Belediyesi geçmişte bu konuda çok çekti, artık yeter. Ayağı yere basmayan projeleri ve hayali icraatları Kırıkkale halkı kabul etmez" şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız