Saygılı, muhtarlarla bir araya geldi

Saygılı, muhtarlarla bir araya geldi

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Saygılı, muhtarlarla bir araya geldi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, muhtarlarla bir araya geldi.

Vatandaşların dertlerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini ilk iletme noktası olan muhtarla gelenek haline getirdiği toplantılarına 2020 yılında da devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, muhtarlardan gelen taleplerden yapılabilir olanlar, Başkan Saygılı’nın çalışma programına dâhil edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, muhtarlarla yaptığı toplantıda, “2020 yılının başındayız ve sizlerden gelen taleplerle planlamalarımıza son şeklini vermek istiyoruz. Çünkü sizler mahallelerin sorunlarıyla doğrudan muhatap olan ilk mercisiniz. Bu yüzden sizlerden gelen taleplere önem veriyoruz. İçinde bulunduğumuz yılın ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştiriyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz hazır, sizlerden gelecek talepleri alıp, planlamalarımıza bunları katarak çalışmalarımıza hız kazandıracağız. İnşallah ikinci muhtarlar toplantısında sizlerden gelen birçok talebin yerine gelmiş olduğunu göreceğiz” dedi.

Başkan Saygılı, bizzat üzerinde durduğu şehrin ekonomisine ve sosyokültürel yapısına katkı sağlayacak olan Jandarma Eğitim Alay Komutanlığının Kırıkkale’ye gelmesi, Roketsan Hava Savunma Sistemini geliştirip üretim yapacağı tesis hakkında gelinen aşamalar hakkında bilgi verdi. Saygılı, ayrıca Millet Bahçesi, Halifeli suyu, şehir merkezine kurulacak iki müze, Ardiyeciler Sitesinde yapılacak park hakkında da muhtarları bilgilendirdi.

Yapılan tüm çalışmalardan dolayı Başkan Saygılı’ya teşekkür eden Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, “Başkanımızın 2014 yılında başlayan süreçte mahallerimize saymakla bitmeyecek hizmetler getirdi. Bizlerle her zaman istişare içinde oldu. Mahallelerimizin sorunlarını ilk ağızdan başkanımıza bu süre zarfında iletme fırsatı bulduk. Bu gönüllü çalışmalarının karşılığını da zaten halkımızdan alarak ikinci kez belediye başkanlığına seçilmesi bunun büyük kanıtı” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü