Saygılı milleti dinledi, not aldı

Saygılı milleti dinledi, not aldı

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen halk günü etkinliğinin üçüncüsü Belediye meclis Salonunda gerçekleşti. Halk gününe her zaman olduğu gibi kadınlar büyük ilgi gösterdi. Toplantıya gelen kadınlar, oğullarına ve kızlarına iş talebinde bulundu.

YİNE İŞ KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ
Kırıkkale Belediyesi’nin düzenlediği halk günü toplantıları aralıksız sürüyor. Hem Perşembe günü düzenlenen halk gününde, vatandaşların mahallelerle ilgili istek ve önerilerin konuşulması planlanan toplantıda dün yine iş konuları ayyuka çıktı. Kadınlar; ‘sana oy verdik, oğlumuza, kızımıza bir iş ayarla’ diye Saygılı’ya talepte bulundular. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mahallelerde yaşanan sorunların, istek ve taleplerin burada konuşulması gerektiğini ve bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi.

KADROMUZ SINIRLI
Oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirten Saygılı, kendi adına kimseye iş sözü vermediğini ve belediyenin durumunun buna müsait olmadığını bildirdi. Norm kadroların yeterli olduğunu belirten Saygılı, alınacak işçi ve memurların sınavla seçilebileceğini ve bu konuda kendilerine iş için gelinmemesi gerektiğini ifade etti. Halk gününe katılan vatandaşlar aracısız bir şekilde kendilerine sıkıntılarını anlatma imkanı sağladığı için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ ya teşekkür ettiler



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ