Saygılı, maaşını bağışladı

Saygılı, maaşını bağışladı

"BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M"

Saygılı, maaşını bağışladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık dört buçuk saat süren kabine toplantısının ardından yaptığı “Millete Sesleniş” konuşmasında, “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” sloganıyla bir kampanya başlattığını ve kampanyaya ilk bağışı, 7 maaşını bağışlayarak kendisinin yapacağını duyurdu.

Erdoğan’ın yaptığı açıklamanın ardından ülkenin dört bir yanından bağış sesleri gelirken, bu seslerin en başında da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı geldi. Saygılı, Milli Dayanışma Kampanyasına 1 aylık maaşını bağışlayarak katkıda bulundu.



1

Zimmet Soruşturmasında Gözaltına Alınan 3 Kişi Serbest Bırakıldı

2

Kırıkkale’de 1.689 Konutun Yapılacağı Yerler Belli Oldu

3

Yahşihan Belediyesi, Başhekim Osman Acar’ı Ağırladı

4

Gönül Bağları Kırıkkale’de Güçlendi

5

KÜ ve İŞKUR’dan Gençlere Büyük Adım

6

İl Müdürü Kazel’den Çocuklara Sevgi Dolu Sürpriz

7

TSO Aidat Ödemelerinde Son Gün Ne Zaman?