SAYGILI; KIRIKKALE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

SAYGILI; KIRIKKALE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlar ile hastane ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Saygılı, daha tecrübeli şekilde yeni döneme hazırlandıklarını söyledi.

ROKETSAN’IN NEREDE İSE KAPISINDA YATTIK

Kırıkkale için güzel işler yapmaya çalıştıklarının altını vurgulayan Başkan Saygılı “Geride bıraktığımız dönemde yaşanan bütün sıkıntılara rağmen güzel işler ortaya çıkardık. Bu şehirde 5 yıl önce konuşulan bir çok konu artık bu şehrin gündeminde yok. Kırıkkale için öncelik olarak şehrin yeniden parlayan bir yıldız haline gelmesini istedik. Bu kapsamda şehrimize yatırımcı çekmek için çalıştık. Yatırımcı demek bu şehrin gençlerine iş imkanı demek nüfus artışı demek, yeni iş sahaları demek. Bunun için Anadolu’da yatırım yapacağını öğrendiğimiz ROKETSAN’ın Kırıkkale’ye gelmesi için kapısında neredeyse yattık. Çok şükür en büyük savunma sanayi yatırımını şehrimize çektik. Genel müdürümüzden bir söz istedik. Bu şehrin gençlerine öncelik versin diye. O da sözünü yerine getirdi. ROKETSAN’a alımlarda öncelik Kırıkkale’de ikamet ediyor olmak oldu”ifadesini kullandı.

GÖRÜLMEYEN ALT YAPI YAPTIK

Kırıkkale’ye hizmet etmekten büyük gurur duyduklarını ifade eden Başkan Saygılı "Hemşehrilerimizin desteğiyle, Kırıkkale’yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Kırıkkale’mizi daha ileriye taşımak için birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Yeni dönemde şehrimizin alt yapısına daha fazla eğileceğiz. Yine yaparsak biz yaparız. Şehirler imar edilirken, alt yapı yapılırken 50 yıl planlanarak yapılır. Kırıkkale’de yapılan alt yapılar 50 yıl doldurmadan ömrünü yarısında tamamlamış. Biz şehrimize yeni yatırımlar yaparken görülmeyen alt yapı yenilemeleri de yaptık. 350 km yeni hat çektik. Bu kolay olan bir iş değil” ifadesini kullandı.

ETİLER KÖPRÜLÜ KAVŞAK BELEDİYE OTOBÜSLERİ

Başkan Saygılı ziyaretlerde yapmış olduğu konuşmalarda Belediyenin öncelikli işlerini yapmanın yanı sıra şehirde daha önce olmayan Etiler Köprülü Kavşağın açılışını gerçekleştirdiklerini, Belediye Otobüslerini tekrar hizmete aldıklarını, şehrin bilime meraklı çocukları için Bilim Merkezini açtıklarını ifade etti. Mahalle konaklarının kadınlar için bir meslek okulu olmaya başladığını söyleyen Saygılı burada üretilen bir çok ürünün satışı yapılarak kadınların aile ekonomilerine katkı sağladıklarını hatta örgü bebekleri Amerika’ya sattıklarını belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız