Saygılı; Kadim Kentimizin Şahlanış Yılı Olacak

Saygılı; Kadim Kentimizin Şahlanış Yılı Olacak

Görev süresi içerisinde Kırıkkale’ye pek çok ilk hizmeti gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına da yoğun tepmo ile devam ediyor.

Kaplan Yeni Dönemde De Daha Güzel Hizmetlere İmza Atacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından, yerel seçim çalışmaları için sahada yoğun temposuna devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir taraftan kurum ziyaretlerine devam ederken diğer taraftan da cadde ve sokaklarda vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Günü seçim bürosunda tamamlayan Saygılı’ya çeşitli sivil toplum örgütleri ziyaret ederek destek ve görüşlerini bildiriyor. Ziyaretlere eşlik eden AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan “Kırıkkale’ye yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın taktirini toplayan Başkanımız Saygılı, Yeni dönümde de hemşehrilerimizin desteği ile daha büyük hizmetlere imza atacağına inanıyorum” dedi.

Kentsel Dönüşüme Önem Veriyoruz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ziyaret ve toplantılarında geride bıraktığı dönemde Kırıkkale’ye yapmış oldukları hizmetleri anlatırken şehrin geleceği yönünde yaptıkları planlamaları da anlatıyor. Başkan Saygılı özellikle Roket-san ile birlikte Kırıkkale’nin şahlanış dönemine gireceğini şehre yeni nüfusun geleceğinin altını çizerek “Bu durum karşısında yeni imar planları yapıyoruz. Diğer taraftan da kentsel dönüşüme önem veriyoruz. Kenar mahallelerimizden merkeze doğru şehrimizde metruk yapıları yıkarak buraları kentsel dönüşüme uygun hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Nice Eserler Hayata Geçirdik

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Üçüncü dönemimiz inşallah Kırıkkale’mizin şahlanış vakti olacak, Anadolu’nun parlayan bir yıldızı olacak. Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimizi eser yatırımlarımızla kalkındırmaya devam edeceğiz. Şehrimizde 10 yılda nice eser yatırımlarımızı hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemimizde de zirve yatırımlarımızı, mega projelerimizi, yarım kalan eserlerimizi tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu. Özellikle gençlere yönelik yatırımları ile dikkat çeken Belediye Başkanı Saygılı’nın yeni projeleri arasında gençlik merkezlerinin daha aktif kullanılması, engelli yaşam merkezlerinin tamamlanması yer alıyor. Vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Başkan Saygılı’ya özellikle Roket-San’ın Kırıkkale’ye getirilmesi ve Kırıkkaleli gençlerin istihdamda öncelikli olmasından dolayı teşekkür ediyorlar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız