Saygılı Gençler İle Buluştu

Saygılı Gençler İle Buluştu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Millet bahçesinde Belediye bünyesinde hizmete açılan gençlik merkezinde gençler ile bir araya geldi.

Özgüvenli Gençlere İhtiyacımız Var

Gençlere birçok tavsiyede bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale‘de gençlere çok önem verdiklerini ifade ederek, hedeflerini yüksek çıtada tutmalarını, bunun kendileri için çok önemli olacağının altını çizdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada gençlere tavsiyede bulunarak “Hedefiniz büyük olsun, hedefinize ulaşmak için var gücünüz ile çalışın. Ülkemizin ufku açık, ne yaptığı bilen, özgüveni yüksek gençlere ihtiyacı var” ifadesini kullandı.

Gençlik Merkezlerimiz Çok Güzel Oldu

Kütüphanesi, toplantı odası, çalışma alanları, ikramları ve birçok konuda avantajlı hale getirilen gençlik merkezi sayılarının her geçen gün artacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ‘Millet bahçesinde hem eğlenebilir, hem de derslerinize çalışabilirsiniz. Bu konuda gerçekten güzel bir alan. Şehir merkezinde bulunan merkezimizin de sayısını arttırıyoruz. İnşallah o da kısa zamanda hizmette olacak’ dedi.

En Çok Zevk Aldığım Topluluk Gençler

Saygılı seçim çalışmaları kapsamında yaptığı toplantılar arasında en önem verdiği, birlikte olmaktan büyük zevk aldığı topluluğun gençler olduğunu söyleyerek “Sizlerle olmaktan mutluyum, sizlerinde bu toplantıya ilgi göstermeniz beni memnun etti. Böyle güzel bir topluluğun karşısında bulunmak çok güzel. Sizler 10 yaşlarınızdayken ben belediye başkanı seçilmiştim. Şimdi nasip olur ise 3 üncü dönemde de sizlerle birlikte olup daha güzel hizmetlerle beraber olacağız” dedi.

Bilim Merkezimiz Çok Tuttu

Kırıkkale’de gençlere yönelik yatırımları artırdıklarını belirten Başkan Saygılı “Bilim Merkezimiz çok tuttu. Samsun’dan öğrenciler gelip burayı gezdiler, Kırşehir Valimiz ile protokol imzalıyoruz Kırşehir’den öğrenciler gelip burayı gezecekler. Önümüzde ki 2 ay tüm rezarvasyonlar dolu. Bilime Meraklı gençlerimize kazandırdığımız bu mekana olan ilgi beni çok mutlu ediyor. Sizlerinde buraya gelerek bilimin farklı noktaları ile tanışmanızı istiyorum” ifadesini kullandı.

Kırıkkale Geleceğe Taşıyacağız

Gittiği tüm toplantılarda Kırıkkale’yi geleceğe hazırladıklarını vurguladığını söyleyen Saygılı, “Kırıkkale’nin yatırıma ihtiyacı vardı. Türkiye’nin en büyük savunma sanayii yatırımının yapılacağı haberini alınca Roket-San ile iletişimlere geçtik. Neredeyse bu firmanın kapısında yattık ve çok şükür büyük zorluklara rağmen, geciktirmelere rağmen şehrimize kazandırdık. Bir iki hafta önce de Genel Müdürümüzden personel alımına başlanacağını öğrendim. Genel Müdürümüzden tek şartımız Kırıkkale ikamet şartı istedik. Çok şükür muafak olduk yıl boyunca sürecek olan alımlarda Kırıkkale şartı getirildi” ifadesini kullandı.

Yeni İmar Yerleri

Roket-San ile birlikte şehir nüfusunda artış beklediklerini bu nedenle yeni imar yerleri açtıklarını, şehrin genişlemesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Saygılı “bütün bunlar kolay olmuyor. Çok çalıştık. Şehrimize kazandırdık. Şimdi şehrimizde ki diğer sorunları da yine birlikte tecrübe ile biz çözeceğiz. Bu dönemde alt yapıya önem vereceğiz. Yapılan bir alt yapının en az 50 – 60 yıl ömrü olmalı, şehrimizde yapılan alt yapı bu sürenin yarısında ömrünü tamamladı. Kısmi kısmi değişikliklere başladık 350 km alt yapıyı yeniledik. Şehrimizin tüm alt yapı uzunluğu 1650 km. Kolay iş değil ama kimseye bu zorlu süreci hissettirmeden değişim yapacağız. Eğer tek seferde yapalım dersek en az 2 yıl ve yaklaşık 2 – 3 hafta su kesintilerine neden olur. Biz bunu kimseyi rahatsız etmeden çözeceğiz” ifadesini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız