Saygılı, "Gazeteciler önemli görev üstleniyor"

Saygılı,

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’de ulusal ve yerel gazete muhabirlerinin günlerini kutladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’de ulusal ve yerel gazete muhabirlerinin günlerini kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Kırıkkale’de çalışan gazeteciler ile bir araya geldiği. Başkan Saygılı gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyleyerek gazetecilere hür düşünün ve fikirlerinizi bir kalıba sokmayın ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,” Memleket sizin, ekstra sizin sorumluluğunuz da var. Siyasilerin görüşleri farklı farklı olabilir ama esas olan Kırıkkale. Bu çatı bizim çatımız. Bu çatının altında yaşıyoruz, bu manada özellikle gençler için söylüyorum hür düşünün, fikirlerini bir kalıba sokmasınlar, Fikriniz hür olsun” diye konuştu. 

Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, “Araştırarak düşünün. Sizlerin bilgilendirme adına büyük bir sorumluluğunuz var, işinizi yaparken bu sorumluluğunuzu taşıyorsunuz bir de Kırıkkale’de yaşayan insan olarak var. Ben siyasete çıkarken doyduğum, doyduğum yer diye çıkmıştım. Burada doğup yada doğmamış olabilirsiniz ama doyduğunuz için bu memleket sizin. Bu manada sorumluluğu taşıyorsunuz diye düşünüyorum” ifadesini kullandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düzenlenen programda, ulusal ve yerel gazete muhabirlerine çeşitli hediyeler taktim etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız