Saygılı; Birlikte Olmaktan Mutluluk Duyuyorum

Saygılı; Birlikte Olmaktan Mutluluk Duyuyorum

Kırıkkale'de yaşayan engelli bireyler ve aileleri için mesire alanında piknik düzenledi. Mesire alanında özel çocukları ile oyunlar oynayan aileler öğle yemeğinde de mangal keyfi yaptılar.

Renkli Etkinlik İle Doyasıya Eğlendiler

Kırıkkale Belediyesine ait yeni mesire alanında özel çocuklar ve aileleri bir araya geldi. Kırıkkale’mizin özel çocuklarına yönelik düzenlenen piknikte engelli bireyler ve ailelerini bir araya geldi. Şehrin farklı noktalarından servis araçları ile alınan özel çocuklar ve aileleri mesire alanında bir birinden renkli etkinliklerde doyasıya eğendiler. Öğle yemeğinde ise Kırıkkale Belediyesince ikram edilen mangal ile günün keyfini çıkardılar.

Birlikte Olmaktan Mutluluk Duyuyorum

Keyifli pikniğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da özel çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. Çocuklar ile oyun oynayan Saygılı bol bol çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, göreve geldiği günden bu güne özellikle engelli ve özel çocuklara özel önem verdiğini, Kırıkkale’de yaşayan özel çocukların bir çoğunu yakından bildiğini, tanıdığını sürekli onlar ile bir araya geldiğini değinerek “Kanımca dünyanın en zor görevini bu çocuklarımızın anneleri ve babaları üstleniyor. Onlar ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum, bu vesile ile de bir araya gelerek güzel bir gün geçirmek istedik” ifadesini kullandı.

Keyifli Gün İçin Teşekkür

Düzenlenen etkinliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Engeliler Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç ile aileler katıldı. Pikniğe katılan engelli çocukların aileleri her zaman Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanlarında olduğunu, desteklerini hissettiklerini söyleyerek keşifli gün için Başkan Saygılı’ya teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız