Saygılı; Birliğimiz, Beraberliğimiz Daim Olsun"

Saygılı; Birliğimiz, Beraberliğimiz Daim Olsun

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Erol Üneşi'nin organizesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala heyecan giderek artıyor. Bütün siyasi partiler bugünleri çok iyi değerlendirirken, sahada projeleriyle vatandaşlardan destek istiyor. İki dönemdir Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve üçüncü dönemi için hazırlanan AK Parti’nin adayı Mehmet Saygılı, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saygılı, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla buluşarak yapacakları projelerini anlatıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Erol Üneşi'nin organizesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalarını anlatan Saygılı, “Bugüne kadar ne söz verdiysek hepsini tuttuk. Ben tutamayacağım sözü vermem. Söz verdiysem tutarım” dedi. Kırıkkale’nin her alanında önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Saygılı, “Bizler Kırıkkale için büyük mücadele sergiledik. Ekonomi, eğitim, sağlık yatırımları başta olmak üzere birçok alanda şehrimize önemli yatırımları sunduk.”

1 Nisan itibariyle Kırıkkale halkını yeniden AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışıyla buluşturacaklarını ifade eden Saygılı, “Bizler vatandaşlarımıza güveniyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ve görev süremiz öncesi halkımıza ne söz verdiysek tuttuk. İnşallah Kırıkkale’nin yarınlarına güzel eserler bırakmak ve şehrimizi geleceğe daha büyük şekilde taşımak amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi her zaman halkımızın yanındaydık, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız