Saygılı, bayramda da personelini unutmadı

Saygılı, bayramda da personelini unutmadı

BELEDİYE PERSONELİNE BAYRAM ZİYARETİ

BELEDİYE PERSONELİNE BAYRAM ZİYARETİ

Saygılı, bayramda da personelini unutmadı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, salgınla mücadele kapsamında kent genelinde büyük bir özveriyle çalışan ekiplerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Saygılı, halkımıza hizmet için özveriyle çalışan belediye personeline Kırıkkale halkı adına teşekkür etti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, halkımıza hizmet için 7/24 görevinin başında olan Belediyemiz personeliyle, bulundukları birimleri ve çalışma alanlarında sosyal mesafe kurallarına uyarak bayramlaştı. Koronavirüsle mücadele sürecinde büyük bir özveriyle çalışan personele teşekkür eden Başkan Saygılı, "Kırıkkale’de halkımıza hizmet için çok önemli bir görev yürütüyorsunuz. Şehrimizi salgından korumak için tüm ekiplerimiz büyük bir gayret sergiliyor. Şehrimizde salgının sınırlı sayıda kalmasında özellikle temizlik görevlilerimizin büyük gayret sergiledi.”

“Çalışmalarınızdan dolayı hepinizi canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda da olabildiğinizce dikkatli olmanızı istiyorum. Hem kendiniz, hem çalışma arkadaşlarınız, hem de aileleriniz için. Oluşabilecek bir hastalıkta tüm ekiplerimiz etkilenecektir” dedi.

Salgın sürecinin başından beri Kırıkkale Belediyesinin önemli hizmetler yaptığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Ciddi manada organize olarak çalıştık. Gerek sahada personelimiz, gerekse vefa destek ekibimiz halkımızın hizmetinde oldu. Bu süreçte ekonomik olarak etkilenen tüm kesimlere ulaştık. On binin üzerinde yardım kolimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu dönemde yine ekmek, sıcak yemek dağıtımlarımızı sürdürdük.”

“Hijyen, temizlik ve denetimlerimizi aralıksız sürdürdük. Ben yapılan tüm bu çalışmanın karşılığının Kırıkkale halkı tarafından dua olarak karşılığı bulduğuna inanıyorum. Ben de şehrimizde yaşayan herkesin ihtiyaçlarının karşılanması için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere tekrar canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreç normalleştiğinde, bu beladan kurtulduğumuzda, fedakârca çalışan arkadaşları da unutmayacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü