Saygılı, 20 dev projenin tanıtımını yaptı

Saygılı, 20 dev projenin tanıtımını yaptı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’ye yapılması planlanan ihalesi gerçekleşmiş ve gerçekleştirilecek olan 20 dev projenin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’ye yapılması planlanan ihalesi gerçekleşmiş ve gerçekleştirilecek olan 20 dev projenin tanıtımını gerçekleştirdi. Saygılı, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehir genelinde ihalesi tamamlanan ve ihaleye çıkacak olan 20 dev projenin tanıtımını Nur Cami konferans salonunda gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısına Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, parti teşkilatı, muhtarlar, bazı STK temsilcileri, belediye personelleri katıldı.

SAYGILI: “BİZLER HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ”

Açılış konuşmasını yapan Saygılı, “Büyük bir çoğunluğunun ihalesini yatığımız projelerin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Önce Allah’ın rızasını kazanmak ve değerli halkımızın hizmetkarı olmak. Bu manada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Projelerimiz gerçekleşmesi çok kolay olmuyor büyük bir emek gerekiyor.  Bizlere güç veren destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum.”

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE BAŞLAYACAK

“Bu projeler birlik ve beraberlikten doğuyor. Kırıkkale tarihinin en güzel birlik ve beraberliğini sergiliyor. Bütün teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimiz ayrı ayrı çalışıyoruz. Niyetimiz baştan beri hizmet. Milletimizin bizlere emanet ettiği bu başkanlık koltuğunda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Bizler kimsenin hakkını kimseye yedirmedik, yedirmeyiz. Bu projeler yapılması çok güç projeler ama Allah’ın izniyle hayata geçiriyoruz ve kısa süre içerisinde inşallah tamamlayacağız” dedi.

ÇAYKARA: “UYUM İÇİNDE ÇALIŞMA SERGİLİYORUZ”

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, büyük bir uyum içerisinde önemli çalışma gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Herkes konuşur Ak Parti yapar desturuyla çalışma sergilediklerini vurgulayan Çaykara, “Kilit parke ve ilimizin köylerine önemli yol çalışması yapıyoruz. Bugüne kadar 150 bin metrekare kilit parke ürettik. Çoğunluğunu köylerimize kilit parke yapıyoruz. Köylerimiz için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. İnşallah her alanda daha güzel çalışmalara imza atmak için çaba ve gayretimizi gösteriyoruz” dedi.

KAPLAN: “ŞEHRİMİZ ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALIYOR”

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, “Göreve geldiği günden itibaren Kırıkkale için gece gündüz çalışan, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanımız var. Şuanda Kırıkkale’de ilk defa uyumlu birlik ve beraberlik var. Sahada bunun meyvelerini almaya başladığımıza inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda AK parti hükümeti önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Bizlerde bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. AK Parti milletine hizmetle büyük bir yol almış ve bu davada üstün gayret ve çaba göstermiştir” şeklinde konuştu.

CAN: “BİRLİK VE BERABERLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Ramazan Can, “Birlik ve beraberlikten rahmet doğar. Kırıkkale’de bu dönem bu denli birlik ve beraberlik oldu ama bu kadar olmadı. Bu çok önemli. Çünkü hizmetin önemli unsurlarından birisi. Beraberlik varsa çalışma motivasyonunu sağlıyor, bürokrasi ona göre kendini şekillendiriyor. Bütün Kırıkkale onun üzerinde kenetleniyor. Kırıkkale için birlik ve beraberlik içerisinde her alanda yatırım alması amacıyla çalışma sergiliyoruz” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Başkan Saygılı, 20 projenin tanıtımını gerçekleştirdi.

İHALESİ YAPILAN VE YAPILACAK OLAN PROJELER

1.Halifeli yeni içme su kaynağı-Çullu su kaynağı

2.Trafik sinyalizasyonu ve yapay zeka akıllı kavşak projesi

3.Etiler Dörtyol Kavşak projesi

4.Akıllı ulaşım bilim parkı projesi

5.168 bin ton asfalt, 382 bin m2 kilit parke, 182 km sathi kaplama, 81 bin 700 m2. 29 bin 800 m2 yürüyüş yolu, 4000 adet Newjersey, 6 bin 500 m2 kompetanlı boya

6. Mahallelere 5 adet park alanları

7. Yeni 41 adet araç parkı kazandırılacak. Kiralık araç kalmayacak

8.9 adet mahalle konağı, 10 adet yeni spor sahaları

9.Ardiyeciler sitesi projesi (Ardiyeciler sitesi şuaınki yerinden kaldırılarak yeni yerine taşınacak.

10.Şehir Mezarlığı projesi

11.Galericiler sitesi projesi

12.Küçük sanayi sitesinin taşınma projesi

13.Zafer Caddesi sağlıklaştırma projesi

14.GES temiz enerji projesi

15.Millet bahçesi projesi

16.Kent yönetim değerlendirme ve izleme merkezi

17.Kırıkkale Gençlik merkezi projesi

18.Yeni pazar yerleri yapımı projesi

19.15 bin dekar alana Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Merkezi

20.25 bin dekar alana ROKETSAN yatırım planı projesi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız