Saygılı, yaşlı amcayı can kulağıyla dinledi

Saygılı, yaşlı amcayı can kulağıyla dinledi

100. HALK GÜNÜNE MUHTARLAR VE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

100. HALK GÜNÜNE MUHTARLAR VE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Saygılı, yaşlı amcayı can kulağıyla dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu halk günü etkinliğinin 100´ncüsü yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Saygılı yaşlı bir amcaya yakın ilgi gösterdi. Muhtarlar kendilerine gösterdiği yakın alaka ve çalışmalarından dolayı Saygılı´ya bir buket çiçek takdim etti.

YAŞLI ADAMI CAN KULAĞIYLA DİNLEDİ

Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 100´üncüsü yapılan Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Saygılı, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Başkan Saygılı yaşlı bir vatandaşın sorunlarını can kulağıyla dinledi. Vatandaşın sorununun çözümü için bizzat talimat verdi.

MUHTARLARDAN SAYGILI´YA ÇİÇEK

Halk günü etkinliğinin sonunda Muhtarlar Belediye Başkanı Saygılı´ya mahallelerdeki çalışmalarından ve vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ayrıca Saygılı, 100´ncü Halk günü etkinliğinin Engelliler Haftasına denk gelmesi münasebetiyle Kırıkkale İşitme Engellileri spor kulübü futbol takımına eşofman takımı hediye etti. Saygılı, Halk günü etkinliğine katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Konuşmasında ?Göreve geldiğimiz ilk haftadan itibaren başlatmış olduğumuz Halk günü etkinliğimizin bu hafta 100´ncüsünü gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum´ şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü