Saygılı, muhtarların gününü kutladı

Saygılı, muhtarların gününü kutladı

MUHTAR, HALKLA DEVLETİ BULUŞTURUR

Saygılı, muhtarların gününü kutladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle belediyede yemekli bir program düzenledi. Programda konuşan Başkan Saygılı, merhum babasının da muhtar olduğuna dikkat çekerek, ?Allah muhtarlarımızın işlerini rast getirsin. Muhtarlar günü kutlu olsun? dedi.

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve yönetimi programda Kırıkkale Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Başkan Mehmet Saygılı´nın kendilerine her zaman destek olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da, 19 Ekim Muhtarlar Gününü programda yaptığı konuşmada, ?Ben de bir muhtar evladı olarak Muhtarlar günümüzün hayırlar getirmesini diliyorum.?

?Muhtarlarımızın sağlıklı sıhhatli bir şekilde Kırıkkale´mize hizmet edebilmelerini Allah´tan diliyorum. Muhtarlarımızdan memnunuz çalışkan muhtarlarımız. Her biri mahallenin problemiyle ilgilendiği gibi mahalle sakinlerinin de problemi ile ilgileniyor. Mahalle sakinlerinin problemiyle ilgilenerek Belediyemizle vatandaşımız arasında köprü vazifesi yapıyor. Allah muhtarlarımızın işlerini rast getirsin. Muhtarlar günü kutlu olsun? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü