Saygılı her yerde

Saygılı her yerde

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARA KATILIYOR

Saygılı her yerde

Kırıkkale´nin hemen her köşesinde genel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir yandan çat kapı gittiği iftar programları vesilesiyle vatandaşları ziyaret ediyor bir yandan da AK Parti Milletvekili Adayları ile seçim çalışmalarına katılıyor. Seçim çalışmalarında büyük bir gayret gösteren Saygılı, genel seçimler nedeniyle ameliyatını da ertelemişti.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARA KATILIYOR

Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle geçireceği operasyonu 24 Haziran sonrasına erteleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçim çalışmalarında büyük bir gayret gösteriyor. Ramazan ayı nedeniyle bir yandan rastgele seçilen adreslere gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yapan Mehmet Saygılı diğer yandan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları tarafından yapılan bütün seçim çalışmalarına katılarak büyük bir gayret sarf ediyor. Sağlık problemleri nedeniyle boyunluk kullanmak zorunda kalan ve geçireceği ameliyatı seçim sonrasına erteleyen Başkan Saygılı, Kırıkkale´den 3-0 yapmak için yoğun çalışma programı içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Saygılı, gece gündüz demeden gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti için destek istiyor.

ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gerek seçim çalışmalarında AK Parti Milletvekili Adayları ile gerekse gerçekleştirdiği bireysel çalışmalarda AK Partinin iktidarları döneminde Türkiye´de ve Kırıkkale´de yaşanan gelişmeleri vatandaşlara aktarmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Saygılı, 16 yıldır girdiğimiz her seçim şüphesiz ülkemiz için çok önemliydi. Allaha çok şükür ki girdiğimiz her seçimden büyük başarıyla çıktık. Ama 24 Haziranda yapılacak seçim ülkemiz için hepsinden daha önemli çünkü 24 Hazirandan sonra Allah´ın izniyle hedeflerimize daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşacağız.  Biz AK Parti ve Recep Tayip Erdoğan´ın davasına yani büyük Türkiye davasına gönül veren insanlar olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz? dedi. Saygılı, Ramazan ayı nedeniyle geleneksel hale getirdikleri çat kapı iftar programlarında rast gele seçilen adreslerde vatandaşlara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız