Saygılı, Gündoğdu Mahallesi sakinlerini dinledi

Saygılı, Gündoğdu Mahallesi sakinlerini dinledi

GENEL OLARAK BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNLAR

Saygılı, Gündoğdu Mahallesi sakinlerini dinledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gündoğdu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek dilek ve taleplerini dinledi.

GENEL OLARAK BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNLAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya mahalledeki sorunları ileten Gündoğdu Mahallesi sakinleri, genel olarak belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ettiler.

SAMİMİ BİR SOHBET ORTAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Mahallenin sorunlarıyla ilgili mahalle sakinleriyle samimi bir sohbet ortamında bir araya gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, iletilen sorunların çözümü için talimatlar verdi. Başkan Saygılı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm mahallelerimiz için kollarımızı sıvadık. Allah´ın izniyle çıktığımız bu yolda gayretimiz ve şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı büyük küçük demeden sürdürüyoruz.?

HEMŞERİLERİMİZLE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ

?Kırıkkale Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda Kırıkkaleli hemşerilerimizle sürekli istişare halindeyiz. Mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ediyor, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bilinçle hareket ederek bize gelen talepleri değerlendiriyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü