Saygılı, gençleri bir araya getiriyor

Saygılı, gençleri bir araya getiriyor

?GENÇLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE GÜVENLE EN MUTLU ŞEHİR OLMAK YOLUNDA ADIMLAR ATACAĞIZ?

Saygılı, gençleri bir araya getiriyor

Kırıkkale için söyleyecek sözü, sorunlara çözüm önerisi ve Kırıkkale´yi geliştirmek üzere projesi olan gençleri biri araya getirmeyi hedefleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gençleri bir araya getirecek bir etkinlik düzenliyor. ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışması? adı verilen etkinliğe 16-30 yaş aralığındaki tüm gençler, 1 Aralık 2019-1 Mart 2020 tarihleri arasında, projelerini sunarak katılabilecekler.

PROJE SAHİPLERİ SAYGILI TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLECEK

Gençlerin, şehrimizin gelişimine kültürel ve ekonomik yönden katkı sağlamasının hedeflendiği ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışmasında? dereceye giren proje sahipleri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından ödüllendirilecek. Projeye katılacak gençlerin, proje katılım formu ve projeye katılım detaylarına www.kirikkale-bld.gov.tr adresinden ulaşabilecekler. Projeye katılacak gençler, hazırladıkları projeleri gencleryonetiyor@kirikkale-bld.gov.tr adresine mail yoluyla iletebilecekleri gibi, Kırıkkale Belediyesinin giriş katında bulunan AK Masada oluşturulan Proje Değerlendirme Standına da teslim edebilecekler.

?GENÇLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE GÜVENLE EN MUTLU ŞEHİR OLMAK YOLUNDA ADIMLAR ATACAĞIZ?

Yarışma hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?İçinde yaşadığımız şehrin daha yaşanabilir bir şehir olması için ?kentte görülen problemler ve çözüm önerileri´ temalı, gençlere yönelik bir ödüllü proje yarışması düzenliyoruz. ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışması´ ile gençler hem kazanacak hem de şehirlerine katkı sağlayacaklar. Gençlerin şehrimizin gelişimine kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağlaması hedeflenen yarışmayla, Sosyal Bilimler, Eğitim Bilimleri, Kentleşme ve Bilişim alanlarında yenilikçi, uygulanabilir, toplum yararına olabilecek fikirlerle gençlerin üretime katkı sağlamasını ve kendilerini geliştirmelerine fırsat sunulmasını amaçlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda azimle, kararlılıkla ve gençlerden aldığımız güç ve güvenle en mutlu şehir olmak yolunda adımlar atacağız? dedi.



Salih vatandaş
5.12.2019 22:53:19
önce sorun kırıkkale de olması gereken eksiklikler neler?idarecilerin sorumlu olduğu neler yapılmıyor? Çevre ve kaldırımlar park yerleri Alın iki çocuğunuzu gidecek kaldırım varmı??

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü