Saygılı, geleneği sürdürüyor

Saygılı, geleneği sürdürüyor

SAYGILI, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

SAYGILI, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Saygılı, geleneği sürdürüyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yerel seçim hazırlıkları devam ederken, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinliyor.

İMKÂNLAR DÂHİLİNDE TALEPLERE ANINDA CEVAP VERİYOR

Esnaf ve vatandaşlardan şehrin sorunlarını ve halkın taleplerini yerinde dinleyen Saygılı, birçok soruna hızlı müdahale şansı buluyor. Geride kalan 5 yıla yakın süre zarfında esnaflarla olan bağlantısını hiç koparmadığını dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 5 yıldır gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin, kendisine birçok soruna yerinde müdahale etme şansı tanıdığını ifade etti. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini bire bir kendisine ilettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, imkânlar dâhilinde olan bütün taleplere cevap verme gayretinde olduklarını ifade etti.

BİZE ŞEVK VERİYORLAR

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunun altını çizen Saygılı, ?Tabi ki Kırıkkale Belediyesinde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte büyük bir ekibiz, ama biz şehrimizin esnaflarıyla de büyük bir ekip olduk. Esnaflarımızın bizlere olan ilgisi her zaman bizlere şevk verdi. En önemlisi esnaflarımızın bizimle ekip ruhuyla hareket ediyor olması. Esnaflarımızın bizimle ekip ruhunda hareket ediyor olması bizlere problemlere daha çabuk müdahale etme şansı tanıyor. Bizler de onlarla olan muhabbetimize hiçbir zaman ara vermiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana fırsat bulduğumuz her an kendimizi esnaf ve vatandaşlarımızın arasında atıyoruz. Belirttiğim gibi esnaflarımızın bizlere olan ilgisi de bizlere büyük bir şevk veriyor? dedi.



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da