Saygılı, geceleri de boş durmuyor

Saygılı, geceleri de boş durmuyor

İTFAİYE PERSONELİYLE SAHUR

Saygılı, geceleri de boş durmuyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçim mesaisine gece gündüz demeden devam ediyor. Gündüz teşkilat çalışmalarına destek veren Mehmet Saygılı, Milletvekili Adayı Salim Bozdemir ile sahuru Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde yaptı.

İTFAİYE PERSONELİYLE SAHUR

Seçim çalışmalarında hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Adayı Salim Bozdemir ile itfaiye müdürlüğünde görev yapan personelle bir araya geldi. Gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Saygılı, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeliyle sahur yaparak destek istedi. Milletvekili Adayı Salim Bozdemir´in de katıldığı sahurda Başkan Saygılı ve Bozdemir itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye´nin kötülüğünü isteyenlerin gece gündüz durmadığını ifade eden Saygılı, ?Onlar gece gündüz Türkiye´nin aleyhine plan yapıp proje üretiyorlar. Türkiye´de büyüme ve istikrarın devamı için bizler de gece gündüz demeden çalışıyoruz? dedi.

SEVDAMIZ MİLLET SEVDASI

Kaybedecek bir dakika görmezden gelinecek bir tane bile seçmen olmadığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?16 yıldır Türkiye´de ve Kırıkkale´de devam edem istikrar bozulmamalı. Bizler AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlatarak halkımızdan bu icraatın devam edebilmesi için destek talep ediyoruz. Ülkemizde 16 yılda yaşanan istikrar ve büyümenin devamı 24 Haziran´da halkımızın AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanımıza vereceği destekle mümkün olacaktır. 24 Haziran´da hem Cumhurbaşkanımızı yeniden seçecek hem de mecliste AK Parti çoğunluğunu sağlayacağız. Bunun için de görev bilincimizi hiçbir zaman kaybetmeden gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim sevdamız millet sevdası davamız millet davasıdır? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız