Saygılı: ?Çalışmalarımız ihtiyaca göre yapılıyor?

Saygılı: ?Çalışmalarımız ihtiyaca göre yapılıyor?

BELEDİYE YAZ SEZONUNU VERİMLİ BİTİRMEK İÇİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER EDİYOR

BELEDİYE YAZ SEZONUNU VERİMLİ BİTİRMEK İÇİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER EDİYOR

Saygılı: ?Çalışmalarımız ihtiyaca göre yapılıyor?

Kırıkkale Belediyesi, tüm birimleriyle teyakkuz halinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz sezonunu en iyi şekilde tamamlamak isteyen belediye kış sezonuna sorunsuz girmek için çalışmalarını hazırlanan plan çerçevesinde yürütüyor. Kaldırım, parkı ve asfalt işlerini aynı anda yürüten belediye ayrıca park bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor. 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan çalışmalar kapsamandı ise mahalle yolları ve okullarda dezenfekte çalışmaları yapıldı. Bu arada park ve bahçeler müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda aralıksız sürüyor. Ayrıca yol ve kaldırım çalışmalarında önemli bir mesafe kat eden belediye merkezdeki en önemli çalışma olarak gösterilen İzmir Caddesi, Gelinlikçiler Sokağı olarak bilinen cadde ve çevresindeki sokaklarda yürütülen kaldırım ve asfalt çalışmasında sona gelindi. Önceki Ziraat Bankası yanındaki cadde asfaltlandı.

BAŞKAN ÇALIŞMALARI HER FIRSATTA DENETLİYOR

Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatıyla belediye ye bağlı tüm birimler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapmasında Çalılıöz Mahallesi 540. Sokak kilit parke-merdiven çalışması, Sanayi mahallesi 1293. sokak kilit parke çalışması, Karşıyaka mahallesi Pınar caddesi sathi kaplama çalışması, İzmir caddesi asfalt çalışması çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen ve çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Belediye olarak hem kış çalışmalarımız hem de rutin olarak yapılan yol, park ve su arıza çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak her mahallemiz her sokağımızda ihtiyaca göre çalışmalar yapıyoruz. Tüm ekiplerimiz gece, gündüz çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın rahatlığı için elimizden geleniyi yapıyoruz" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü