Saygılı, bizleri en güzel şekilde temsil ediyor

Saygılı, bizleri en güzel şekilde temsil ediyor

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI EROL KAYA´DAN SAYGILI´YA BÜYÜK DESTEK

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI EROL KAYA´DAN SAYGILI´YA BÜYÜK DESTEK

Saygılı, bizleri en güzel şekilde temsil ediyor

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile Ak Parti Genel Merkezinde bir araya gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Şehrimiz için gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaları konuşup yerel gündemi istişare ettik. Çok verimli bir toplantıydı. Her konuda bizlere destek veren Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ederim? dedi.

?BUNDAN SONRAKİ DÖNEMDE ÇOK DAHA ÖNEMLİ İŞLERİN ALTINA İMZA ATACAĞIZ?

Ak Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda yerel yönetimlerin sıkıntıları üzerinde durduklarını belirten Başkan Saygılı, özel olarak da Kırıkkale´yi konuştuklarını kaydetti. Yeni dönemde yerel yönetimlere daha çok önem verileceğinin müjdesini aldıklarını ifade eden Saygılı, ?Bugüne kadar projelendirdiğimiz, AR-GE aşamasını geçtiğimiz ya da fikir olarak ortaya koyduğumuz bir hizmeti hayata geçirdik. İnşallah bundan sonraki dönemde çok daha önemli işlerin altına imza atacağız? dedi.

?BAŞKAN SAYGILI´NIN GAYRETLERİNİN VE HİZMETLERİNİ FARKINDA VE BİLİNCİNDEYİZ?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya da, Ak Parti için Kırıkkale´nin büyük öneme sahip olduğunun altını çizerek, ?Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, Kırıkkale´de bizleri en güzel şekilde temsil eden, Ak Parti´nin belediyecilik anlayışını en güzel şekilde yansıtan, dürüst ve çalışkan bir kardeşimiz. Kendisinin Kırıkkale için ve Kırıkkale Belediyesi için yaptıklarını bilmeyen yoktur. Bizler de kendisinin gayretlerinin ve hizmetlerini farkında ve bilincindeyiz, Allah yolunu açık eylesin? şeklinde konuştu.



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da