Savunma Sanayinin yıldızı olacağız

Savunma Sanayinin  yıldızı olacağız

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale’ye yatırım yapacak olan firmalara her türlü kolaylığın sağlandığını söyledi

Varlı “Kırıkkale yeniden savunma sanayinin parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla yürüyor” dedi.

 

BAŞKANLAR KONUŞUYOR PROGRAMINA KONUK OLDU

Dünya Gazetesi ve TOBB işbirliğinde, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası destekleriyle hayata geçen "Başkanlar Konuşuyor" programında Kırıkkale ekonomisi masaya yatırıldı. Programın bu haftaki konukları olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, moderatör Handan Sema Ceylan, Vahap Munyar ve Hakan Güldağ ile sohbet ederek Kırıkkale ekonomisine ilişkin sorularını cevapladılar.

 

ŞEHRİMİZİN HEDEFLERİ UMUT VERİCİ

İlimize son dönemde yapılan yatırımlar ve ekonomik verilere ilişkin değerlendirmelerde bulunan KTSO Ahmet Varlı şehrin gerek coğrafi konumu, gerek geçmişten gelen bilgi birikimi gerekse kalifiye insan günü açısından yatırımcılara cazip avantajlar sunduğuna dikkat çekti. Özellikle savunma sanayi alanında şehrin kısa vadede hedeflerinin umut verici olduğunu ifade eden Varlı, Kırıkkale’ye yatırım yapacak olan firmalara her türlü kolaylığın sağlandığına dikkat çekti.

 

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Varlı, şehrin yeniden savunma sanayinin parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Kırıkkale TSO’ tarafından yatırımcılara öncülük etmek ve sanayicilerin birlikteliğini sağlamak amacıyla kurulan Kırıkkale Savunma Makine Sanayi AŞ ve sanayicilerin en büyük sorunlarından olan kalifiye ara eleman sorununa çözüm için hazırlanan Mesleki Eğitim Merkezi projelerinden de bahseden Varlı, ‘Kırıkkale’de sanayinin gelişmesi, üretimin ve istihdamın artması için durmadan çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ