Savunma Sanayiini güçlendirmeliyiz

Savunma Sanayiini güçlendirmeliyiz

MİLLETVEKİLİ ABDULLAH ÖZTÜRK YENİ SOSB´DE İNCELEMELERDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ ABDULLAH ÖZTÜRK YENİ SOSB´DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Savunma Sanayiini güçlendirmeliyiz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, altyapı çalışmaları devam eden Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nde incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, önceki gün beraberindeki heyetle birlikte altyapı çalışmaları devam eden Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nde incelemelerde bulundu.
SOSB Bölge Müdürü İbrahim Erol´dan çalışmalar hakkında bilgi alan Öztürk, Silah İhtisas SOSB´nin ülkenin savunma sanayisi için çok önemli bir çalışma olduğunu söyledi.

SAVUNMA SANAYİİNİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

Türk savunma sanayiini geliştirmek, yan sanayiyi güçlendirmek, dışa bağımlılığı azaltmak, istihdamı ve ihracatı artırmak, yüksek katma değerli ürün imal ederek ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaları bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Öztürk ?Savunma sanayisinin ülke için en önemli üretim alanlarından birisi olan Silah İhtisas OSB´de parsel tahsisi için ön talepler alınmaya devam ediyor. Altyapı çalışmaları son aşamaya geldi. Nisan ve Mayıs ayı gibi çalışmaların biteceğini öğrendik. 2017 yılı itibariyle bir talep patlaması bekliyoruz. Yatırımcılarımız, Kırıkkale´ye yatırım yapmak için acele etmeli" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü