SAVDES-SEN KIRIKKALE’DE ÜYELERİ İLE BULUŞTU

SAVDES-SEN KIRIKKALE’DE ÜYELERİ İLE BULUŞTU

3600 ek gösterge adaletsizliği giderilmeli

SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, devlet memurlarının mali haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyleyerek, “Biran önce 3600 ek gösterge adaletsizliği giderilmelidir” dedi.

SAVDES-SEN HEYETİ KIRIKKALE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU 
Millî Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Harita Genel Müdürlüğü yetkili sendikası SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan Cengiz başkanlığındaki heyet sırasıyla, Kara Kuvvetleri Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Barış Cücen, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve MAAT Komutanı Mühimmat Albay Şaip Şahin’i ziyaret etti.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO VERİLMELİ 
Genel Başkan Cengiz, Kırıkkale’de görevli SAVDES-SEN üyelerinin katılımı ile bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı da bir konuşma yapan SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, devlet memurlarının mali haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi. Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması gerektiğini söyleyen Cengiz, ‘Sözleşmeli personele kadro verilmesi, 3600 ek gösterge adaletsizliğinin giderilmesi, giyecek yardımı yönetmeliğinin güncellenmesi, tayın bedeli katsayısının artırılması, lojman tazminatının yeniden verilmesi ve emekli memurlara konut ikramiyesi verilmesi’ konularındaki görüş, talep ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BÜYÜK İLGİ 
Genel Başkan Cengiz’e Genel Başkan Yardımcıları Ferit Bingöl, Yusuf Pehlivan, Filiz Çelebi ve Ahmet Sağlam, Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Arif Arslanoğlu, Emniyet 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Osman Tosun, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Özlem Şahin Acar ve Beyhan Koçak, Kırıkkale İl Başkanı Kudret Şimşek eşlik etti. Kalabalık bir ortamda gerçekleşen toplantı sonrası, heyet Ankara’ya hareket etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız