Savaşa karşı barış

Savaşa karşı barış

KESK'e bağlı sivil toplum kuruluşları önceki gün Cumhuriyet Meydanında bir araya gelerek şu günlerde yaşanan olayları protesto ettiler. KESK dönem sözcüsü Yüksel Şahin savaş ortamının sona erdirilmesini istediklerini söyledi.

EMPERYALİST GÜÇLERİN ESERİ

Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa hitaben açıklamada bulunan KESK dönem sözcüsü Yüksel Şahin Uluslararası emperyalist güçlerin Ortadoğu`ya ilişkin planlarını gerçekleştirmek için maşa olarak devreye soktukları IŞİD başta Irak ve Suriye olmak üzere girdiği topraklara ölüm saçmaya devam ettiğini söyledi. Şahin “Bugün IŞİD denilen çete Kürt, Türkmen, Ezidi, Arap, Alevi, binlerce insanı katlediyor, yaşam alanlarından koparıyor, yaşam haklarını ellerinden alıyor.” Dedi.

IŞİD SOYKIRIM YAPIYOR

Şahin basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Kobane bugün ateş altındadır. IŞİD çeteleri günlerdir ağır silahlarla saldırdığı, mahallelerine kadar girdiği Kobane’de yeni bir soykırıma imza atmaya hazırlanmaktadır. “Bir savaşta sadece insanlar ölmez, insanlık da ölür. Sessizlik saf tutmaktır, bizim safımız insanlıktır” ilkesinden hareketle, tüm emek ve meslek örgütlerini, demokrasi güçlerini, emekçileri ve tüm yurttaşlarımızı özgür, demokratik ve barış içinde bir geleceği bugünden kurmak adına mücadeleyi büyütmeye çağırıyoruz.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ