Satrançta şampiyonlar belli oldu

Satrançta şampiyonlar belli oldu

DERECEYE GİREN TAKIMLARI TEBRİK ETTİLER

Satrançta şampiyonlar belli oldu

Okul Sporları 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar, Gençler Kız/Genel Satranç Grup Müsabakaları Yahşihan Yenişehir Spor Salonunda sona erdi.

21 İLDEN 55 TAKIM; 296 SPORCU KATILDI

29 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen ve 4 gün süren müsabakalara 21 ilden 55 takım olmak üzere toplam 296 sporcu katıldı. Açılış hamlesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir´in yaptığı müsabakalarda sporcular kazanabilmek için efor sarf ettiler.  Kızlar kategorisinde ilk 3´e giren takımlar ve Genel kategoride ilk 4´e giren takımlar 2-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kütahya´da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

DERECEYE GİREN TAKIMLARI TEBRİK ETTİLER

Müsabaka sonunda düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, böyle bir turnuvayı ilimizde düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Sporcuların Kırıkkale´den memnun ayrılmasının da önemli olduğunu vurgulayan Özdemir dereceye giren takımları tebrik etti. Özdemir ayrıca tüm takımlara Türkiye Finallerinde başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ