Satış sözleşmesini kabul etmiyoruz

Satış sözleşmesini kabul etmiyoruz

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu 2014 Bütçesini Protesto etmek için, Kırıkkale Eğitim Sendikası binasında açıklama gerçekleştirildi. Satış sözleşmesini kabul etmediklerini söyleyen Yüksel Şahin Bütçeden hakkımızı istiyoruz. Bunun içinde 19 Aralık'ta saat

BÜTÇEDEN HAKKIMIZI İSTİYORUZ

KESK Mali Genel Sekreteri Ali Berberoğlu, Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Basri Keskin, Alevi Kültür Derneği Şube Başkanı Naci Çelik, DİSK- Emekli Sen Şube Başkanı Yüksel Doğan, ADD Şube Başkanı Yakup Sevinç, MMO İl Temsilcisi Ali Rıza Kaplan ve CHP İl Başkanı Ziya Kavlak’ın 2014 bütçesine protesto etmek için imza atarak, Eğitim Sen’e ve kamu emekçilerine destek verdi.

 

300 LİRA ZAM İSTİYORUZ

2014 Bütçesinde emekçilere, işçilere, emeklilere, halka yer olmadığını, daha fazla yoksulluk, yaşamdan tasarrufun olduğunu, Halka daha fazla vergi, patronlara teşvik olduğu, eğitim ve sağlıkta en büyük pay halka olunmadığı özel sektöre aktarıldığı dolayısıyla kamu yararı olmadığı vurgulandı. Kamu emekçilerinin maaşlarındaki kayıplar için 300 TL zam yapılmasını, herkese iş ve ücret güvencesi sağlanması gerektiğini, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, kadın kamu emekçilerine pozitif ayrımcılık yapılmaması istendi.

 

YANGINDAN MAL KAÇIRDILAR

KESK Mali Genel Sekreteri Ali Berberoğlu kısa bir konuşma gerçekleştirerek Toplu sözleşmelerin, 7 Ağustos’ta hemen yangından mal kaçırır gibi gerçekleştiğini, hükümetin besleyip büyüttüğü yandaş sendikaların imza attığını vurguladı. “Biz bu satış sözleşmesini kabul etmiyoruz. Hükümetin yapmış olduğu zammın daha altına imza atan yandaş sendikaları kınıyoruz’’dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti