Saran, memleketini yine unutmadı

Saran, memleketini yine unutmadı

SADETTİN SARAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Saran, memleketini yine unutmadı

Kırıkkale’ye yaptırdığı okullarla ve spor salonlarıyla gönüllerimizde büyük yer edinen Kırıkkaleli ünlü işadamı Sadettin Saran, Koronavirüs salgını sebebiyle desteğe ihtiyacı bulunan Sağlık Bakanlığına ve zarara uğrayan esnaflara toplamda 1 milyon liralık bağış yaptı.

Türkiye dâhil birçok ülkede etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek mahiyetinde destek olana hemşerimiz ünlü işadamı Sadettin Saran, 800 bin lira Sağlık Bakanlığına, 200 bin lira da Kırıkkale esnafına karşılıksız bağışta bulundu.

Yapılan bağışla ilgili olarak bir açıklama yapan Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, “Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran, Kırıkkale esnafını bu zor günde unutmayıp destek oldu. Bize düşen payı 228 üyemize kişi başı 309 lira olarak dağıtıyoruz. Sağ olsun, var olsun, teşekkür ediyoruz Kırıkkale adına” dedi.

Saran’a desteğinden dolayı teşekkür eden kuaför Cem Adıgüzel ise, zor günler geçirdiklerini belirterek, “Öncelikle desteklerinden dolayı Saadettin Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Zor günler geçiriyoruz, inşallah bu günleri de atlatacağız” ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ