Şansal ailesi iftarda buluştu

Şansal ailesi iftarda buluştu

Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şansal yakın akrabalarını iftar yemeğinde buluşturdu.

Aile arasındaki iftar yemeği sonrası hoş sohbetler edilerek geçmiş günler yadedildi. Yemek programını yapan Hakan Şanhsal bir vesile ile ailelerin bir araya gelmensin aile bağlarını güçlenmesine etkili olduğunu söyledi.

DAULAR EŞLİĞİNDE İFTAR YEMEĞİ

Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şansal tüm ailesini iftar yemeğinde buluşturdu. Tüm Şansal ailesinin bir araya geldiği yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan Hakan Şansal tüm katılımcılarda ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek ailelerin bir vesile ile bir araya gelmesinin birlik beraberlik ve aile bağlarının güçlenmesinde önemli olduğunu söyledi. Şansal bu yemeğin önümüzdeki Ramazan aylarında da kısmet olması dileğinde bulundu

YEMEK SONRASI HOŞ SOHBET

İftar yemeğinde bir araya gelen aileler yemek sonrasında çay eşliğinde sohbet ederek eski günleri yadettiler. Aile büyükleri ile birlikte ailenin tüm bireylerinin katıldığı iftar yemeği geç saatlere kadar süren sohbetin ardından sona erdi. Hakan Şansal yemeğe katılan tüm aile büyüklerine ve diğer katılanlara ayrı ayrı teşekkür ederek bir dahaki ramazan ayında tekrar bir araya gelme temennisinde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız