?Sanki o geceyi yeniden yaşadık?

?Sanki o geceyi yeniden yaşadık?

FOTOĞRAF SERGİSİNDE GÖZLERİ YAŞARAN BAŞKAN SAYGILI DUYGULARINI ŞU SÖZLERLE İFADE ETTİ:

FOTOĞRAF SERGİSİNDE GÖZLERİ YAŞARAN BAŞKAN SAYGILI DUYGULARINI ŞU SÖZLERLE İFADE ETTİ:

?Sanki o geceyi yeniden yaşadık?

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Programlarına katıldı. Özellikle fotoğraf sergisinde oldukça duygulandığı gözlenen Saygılı, ?Sanki o geceyi yeniden yaşadık? dedi.

İL PROTOKOLÜ KATILDI

Kırıkkale Şehitliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Programında, Kur´an-ı Kerim Tilaveti sonrasında şehitlerimiz için dualar edilip şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı. Programa Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, il protokolü ve şehit yakınları katıldı.

FOTOĞRAF VE KARİKATÜR SERGİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Şehitlikteki programın ardından Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Darbe girişimi konulu fotoğraf ve karikatür sergi açılışı yapıldı. Sergide 15 Temmuz Hain Darbe gecesini adeta tekrar yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı il protokolüyle birlikte Nur Camiinde şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif´e katılarak dualar etti. Şehit aileleri derneklerinde şehit aileleriyle görüştü.

HALK MI, TANK MI DİYENLERE HALKIN GÜCÜNÜ GÖSTERDİK

Programda bir de konuşma yapan Başkan Mehmet Saygılı, ?15 Temmuz Millet Zaferini ve Hain Darbe Girişimini unutmamak için şehitlik ziyaretimizle programlarımıza başladık. 15 Temmuz´da tüm dünya görmüştür ki halk mı, tank mı diyenlere halkın gücünü gösterdi. Yüce Türk Milleti hiçbir zaman bu tür hainliklere müsaade etmeyecektir. Bugün 15 Temmuz´da en başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere toplumun her kesiminden vatandaşlarımızla kol kola girerek her türlü darbeye dimdik ayakta duracağını göstermiştir.?

RABBİM BİZLERE BİR DAHA 15 TEMMUZ´DA GÖSTERMİŞ OLDUĞU SIKINTIYI GÖSTERMESİN

?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma programları kapsamında şehitliğimizde şehit ailelerimizle bir araya geldik. Muhakkak içleri yanıyor ama yüzlerindeki gurura hepimiz şahit olduk. Rabbim bizlere bir daha 15 Temmuz´da göstermiş olduğu sıkıntıyı göstermesin. 15 Temmuz´u unutmamamız gerektiğini bir kez daha vurgular şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar, gazilerimize de hayırlı ömürler dilerim? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ