Sandıkta kaybettiğimiz seçimi geri kazanacağız

Sandıkta kaybettiğimiz seçimi geri kazanacağız

Saadet Partisinden Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Mahir Yılmaz, geçtiğimiz dönem sandıkta kaybettikleri seçimi, bu dönem kazanacaklarını söyledi. Kamuoyu araştırmalarından birinci çıktığını belirten Yılmaz, Gazel gibi oy yağacak” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Kırıkkale’de en çonk merak edilen Mahir Yılmaz’ın hangi partiden aday olacağı konusu dün netlik kazandı. Mahir Yılmaz SP’den Belediye Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı. Parti il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Faruk Vurgun aslında mutabakatın aylar öncesinden sağlandığını söyledi. Yılmaz ise öncelikle Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kendisine destek veren herkese teşekkür ettiğini ve hep birlikte 30 Mart’ta bu seçimi kazanacaklarını söyledi. Geçtiğimiz seçimde sandık başında başkanlığı kaybettiğini belirten Yılmaz, bu kez aynı olayın gerçekleşmeyeceğini ve fark atarak başkan olacağını bildirdi. Kırıkkale’de belirli bir kitleye sahip olduklarını belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin gelişimi için gece gündüz çalışacaklarını ve bu konuda şu an önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti.

ÇOK BÜYÜK KAYGILARI VAR
Bir gazetecinin, Beşir Atalay’ın kendisine bu dönem aday olma seni Milletvekili yapalım sorusu üzerine açıklama yapan Yılmaz, anketlerde birinci çıktığını ve diğer partilerde kaygı olduğunu kaydetti. İl Başkanı Faruk Vurgun, 2014 yerel seçimlerinde önemli başarılar alacaklarını söyledi. Yerel seçimlerin kendilerini için önemli olduğunu belirten Vurgun, seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Parti İl Teşkilatının bu konuda önemli çalışmaları olduğunu belirten Vurgun, Mahir Yılmaz’ın seçimin favorisi olduğunu ve bunu herkesin bildiğini açıkladı.



Hamza
12.12.2013 16:47:29
Bu seçimin kaybedeni olmayacak.MAHİR YILMAZ-SAADET PARTİSİ-KIRIKKALE kazanacak...

Mahmut
12.12.2013 21:04:56
Mahir Beye, Saadet Partisine ve Tüm Kırıkkalemize hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetlere imza atarlar.

Ramazan
14.12.2013 15:17:15
#dayanKırıkkaleSaadetgeliyor

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız