Sandık gücünü kimseye vermeyin

Sandık gücünü kimseye vermeyin

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, ülkede yapılan her çalışmanın gösterilen her cesaretin, Türkiye'nin bütünlüğünü sağlamak ve birliğini kardeşliğini güçlendirmek için olduğunu söyledi. Yapılan hizmetlerin sandıkta değerlendirileceğini belirten Atalay, mil

GÜCÜMÜZ MİLLET İŞİMİZ HİZMET

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Balışeyh, Delice, Çerikli ilçelerini ziyaret ederek, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vatandaşların sorunlarını, istek ve görüşlerini dinleyen Atalay, Türkiye’nin geliştiğini ve yaptıkları her çalışmada birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi. Milletin sandıkta partilerini ödüllendirdiğini belirten Atalay, gücün millette olduğunu ve güvenin ise partilerinde büyüyerek devam ettiğini bildirdi. Halkın, partilerine olan yoğun ilgisinin önemli olduğunu belirten Atalay, her seçim döneminde oyunu artıran AK Parti’nin; seçim çalışmalarına kısmen başladığını ve yerel seçimlerde de önemli sonuçlar alacağını ifade etti. Türkiye’nin gelişmesini istemeyen bazı ülkelerin olduğunu belirten Atalay, bu konuda çalışmaların sürdürüldüğünü ve hangi ülkenin, hangi durumda ülkemizin yanında yer aldığını bildiklerini kaydetti.

TÜRKİYE GELİŞİYOR VE BÜYÜYOR

Türkiye’nin her alanda geliştiğini belirten Atalay konuşmasının devamında, “ Genel manada da şunları söylemek istiyorum; “Türkiye gayet hızlı bir şekilde her alanda gelişmesini sürdürüyor. Türkiye şu anda uluslararası alanda büyük bir ülke. Ekonomisi güçlü, en zenginlerin oluşturduğu G-20’lerin üyesi. İnşallah 2023’teki hedefimiz ilk 10 ülke içerisine girmek. Dünya kriz yaşarken Türkiye ekonomisi sağlam şekilde yürüyor. Bu bir zaman alıyor, her şey hemen olmuyor. Bizim birliğimiz bütünlüğümüz her şeyden önemli.

Şundan emin olun hükümet olarak bütün çevremizdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Milletimizin istemediği hiçbir şey olmaz. Yani bazen her şey olduğu gibi açıklanmıyor, basında farklı yorumlar oluyor. Gerek Suriye’nin kuzeyindeki gelişmeler, gerek bizim terörü bitirme yönündeki çalışmalarımız bütün bunlarda bizim tek düşündüğümüz milletimizdir, milletimizin bütünlüğü ve kardeşliğidir” dedi.

KERDEŞLİK PROJESİNE DESTEK İSTEDİ

Hükümetin kardeşlik projesini sürdürdüğünü belirten Atalay, bu konuda milletin kendilerine güvenmesi gerektiğini söyledi. Türkiye’ye zarar vermeyeceklerinin altını çizen Atalay, “ Türkiye’ye asla zarar verdirmeyiz bundan emin olun ve milletimizin demediği bir şey asla olmaz. Yaptığımız her çalışma, aldığımız her risk, gösterdiğimiz her cesaret Türkiye’nin bütünlüğünü sağlamak ve birliğini kardeşliğini güçlendirmektir. Yani bu hayatı uzunca yaşamış birisi olarak, hemşeriniz olarak çok değişik görevlerde bulunan birisi olarak söylüyorum; 11 yıldır da gurur duyduğum bu kabinenin içindeyim ben.  Türkiye inanın çok iyi bir yolda ve büyüyerek devam ediyor. Belki bunlardan rahatsız olanlar olabilir, Türkiye’nin bu gelişmesini hazmedemeyenler olabilir. Dünya rekabet dünyası olacaktır da. Ama Türkiye sorunlarını bir bir çözüyor. Bugün çok büyüyen bir Türkiye.”

HERKES TÜRKİYE’YE HAYRAN

Yurt dışında gıpta ile baktığı bir Türkiye’de yaşıyoruz. Sorunlarımız yok mu var ama bu gidişle, bu istikrarın devam etmesiyle milletimizin birbiriyle kardeşliği güçlensin, inşallah biz bunların hepsini bitireceğiz. Şu anda terör hamd olsun durdu. Ama onu kökten bitirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çözüm süreci konusunda hükümetimiz kararlı. Biz inşallah bu kararı en iyi şekilde Türkiye’nin bu ayağındaki prangayı çözmek için bütün gayretimizi gösteriyoruz. Türkiye bu terörden çok acılar çekti, çok zarar gördü. Bizim AK Parti hükümetinin bir özelliği, Türkiye’nin kronik sorunlarını çözmek. Sandık milletin tercihi, iradesi demektir. Sandığı bir kenara koyarsanız, sandık önemsizdir derseniz, demokrasi olmaz. Buradaki gözettiğimiz sizsiniz. Vatandaşımız ölçecek, tartacak kimin ne yapacağını görecek vatandaşımız verecek yetkiyi. Bu yetkiyi asla başkası vermesin, siz verin. Buna bizde müsaade etmedik, etmedikte sizlerde asla müsaade etmeyin. Onun için biz dünyadaki bu gelişmeleri bunun için karşı koyuyoruz” diye konuştu.

KIRIKKALE GELİŞİYOR

Kırıkkale’nin gelişimi için çalışmalar yaptıklarını belirten Atalay konuşmasının devamında, “Bütün teşkilatımızla birlikte sizleri ziyarete geldik. Meclisin tatil dönemi bizler de bütün milletvekillerimiz ülkemizin her tarafına dağıldık, kendi seçim bölgelerimizde ziyaretler yapıyoruz. Ziyaretlerimizde hem ilimizde hem ilçelerimizde köylerimizde yapılan çalışmaları gözden geçiriyoruz. Belediye başkanlarımızı dinliyoruz, orada kaymakamları yetkilileri dinliyoruz. Bütün ilimizle ilgili çalışmaların hepsini gözden geçiriyoruz. Sizlere şunu özellikle söylemek istiyorum; Kırıkkale sizlerinde gördüğü gibi bu dönemde en derli toplu dönemini yaşıyor. İlimize baktığımızda iki gün önce birlikte il iftarı yaptık. İlin bütün hem yöneticileri hem sivil kesim vatandaşlarımızın hepsi bir arada. Biz bu dönem Kırıkkale’de  birlik ve bütünlük için çalışıyoruz. Valisinden Belediye Başkanına Rektörüne Milletvekillerine kadar herkes birlik içerisinde.”

TOPLANTILAR DÜZENLİYORUZ

“İki ayda bir Kırıkkale Güçbirliği Platformu adı altında bir araya geliyoruz. Toplantılarda ilçeleri Belediye Başkanları temsil ediyor. İki ayda bir şehrimizin bütün meselelerini orada harmanlıyoruz. Kırıkkale’deki yöneticilerimizin taleplerini alıyoruz. Bu şekilde ilimizle ilgili verimli bir dönemi yaşıyoruz. Şundan emin olun Kırıkkale’de Balışeyh’te, ilçelerimizde, beldelerimizde nerede ne var köylerimizde hepsinden haberimiz var. Hepsini takip ediyoruz.  Biz çok uyumlu bir ekibiz. Ankara’da sık sık bir araya gelerek çalışmaları takip ediyoruz. Hangi birimimizin, hangi kurumumuzun sorunları var hepsini biliyoruz.  Vatandaşlarımızla irtibatta bizimle aksama olmasını istemiyoruz, her Cuma günü Kırıkkale il teşkilatında vatandaşlarımızla görüşme günüdür. Bu görüşme günlerine bazen vekillerimizle birlikte, bazen de hepimiz beraber geliyoruz. Bu dönem böyle bir disiplinli çalışma sistemi oluşturduk”

OSB KURULMA AŞAMASINDA

“Göletlerimiz, barajlarımız, yollarımız, hızlı tren ve buna benzer birçok yatırım en iyi şekilde yürüyor. Kırıkkale, bu sene daha iyi çalışmasını bitirmiş olacak. İyi okullar yapıyoruz, iyi hastaneler yapılıyor ve yakında hastanenin resmi açılışı da yapılacak. Yeni bir OSB kuruyoruz. Onun şirketi de şuanda kurulmuş durumda. MKE ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı ortak. Barut Fabrikası’nın olduğu yerde yeni bir Silah ve Mühimmat OSB kuruyoruz. Bu Türkiye’de bir ilk oluyor. Orada sadece silah sanayiyle ilgili özel sektör kuruluşları gelip iş yerlerini açarak, fabrikalarını kuracaklar. MKE şuanda ürettiği ürünlerde birçok yan ürünü özel sektörden alıyor ve onlara sipariş veriyor. Dolayısıyla bu türdeki malzemelerin Kırıkkale’de üretilmesi gerekir. Kırıkkale TSO bu konuda çalışıyor. İnşallah orada iyi iş yerleri kurulsun istiyoruz. Balışeyh ilçemiz bizim tarihi derinliği olan ilçemiz. Burada daha yapacağımız işler var. Burada da hayat hamd olsun huzurlu bir şekilde devam ediyor” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ