SANCO yetkilileri, Kırıkkale tarımını inceledi

SANCO yetkilileri, Kırıkkale tarımını inceledi

Avrupa Komisyonu Sağlık ve Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğü SANCO`nun Gıda ve Veterinerlik Ofisi (FVO) tarafından Türkiye genelinde hayvansal yan ürünler ve bunların türev ürünleriyle ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bak

SUNUM YAPILDI

Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri; AB ülkelerinden ve Bakanlık Genel Müdürlüğünden gelen uzmanları, Kırıkkale?de ki gıda ve yem sektörünün hali hazır durumda yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdiler. Aynı zamanda uzmanlar, Delice ilçesinde faaliyette bulunan Keçeli Mühendislik Taahhüt Tic Ltd. Şti`ne ait Rendering Et-Kemik Unu Fabrikasında çeşitli incelemelerde bulundu. Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adına Gıda ve Yem Kontrolörü Veteriner Hekim Ümit Özgü ve Gıda ve Yem Şubesi Müdürü Ali Kabaklı halihazırdaki gıda ve yem sektörünün durumu, sorunları, çözüm yolları ile yapılan eğitim çalışmaları ve denetim hizmetleri hakkında sunum yaptı.

 

İŞLETME FAALİYETLERİ

Et-Kemik Unu fabrikasının işleyiş prensipleri, iş akış şemaları, hammaddenin temini, muhafazası, ürün kalitesi, işletme içi denetim, nakliye, pazar durumu, vb konularda Şirket sahibi Hüsnü Doğan`dan ve Sorumlu Yönetici Veteriner Hekim Muslu Pehlivanlı?dan bilgiler alan uzmanlar, üretim bandını da gezdi. AB SANCO FVO misyon yetkilileri, sunum akabinde yönelttikleri sorulara tatmin edici, bilgilendirici cevaplar aldıklarını ve teşekkürlerini iletti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ