Sanayi esnafı yatıyor

Sanayi esnafı yatıyor

İLGİSİZ VE BAKIMSIZ KALAN YENİ SANAYİ SİTESİ'NİN ESNAFI MİLLETVEKİLLERİNİ MHP'LİLERE ŞİKÂYET ETTİ

Sanayi esnafı yatıyor

İlgisiz ve bakımsız kalan Yeni Sanayi Sitesi'nin esnafı milletvekillerini MHP'lilere şikayet etti. Milletvekillerinin asfalt ve banka sözünü tutmadığını ifade eden esnaflar, 5 yılda bir gelip oy istiyorlar. Normal zamanda Allah'ın selamını bile esirgiyorlar” diyerek sitem ettiler.

BAKIMSIZ VE İLGİSİZ BIRAKILDI

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Halil Öztürk, beraberinde Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi'ni gezerek esnafları dinlediler. Kimi esnaflar iş yapamamaktan, kimileri ise yaptıkları işin değer kaybettiğinden yakınarak, özellikle sitenin bakımsız ve ilgisiz bırakıldığından şikâyet ettiler.

ATLA EŞEKLE GEZMİYORUZ

Hırsızlık olaylarının yaşanmaya devam ettiğini belirten esnaflar, milletvekillerine de sitem ettiler. Milletvekillerinin siteye sadece 5 yılda bir geldiğini ve oy istediğini söyleyen esnaflar, Biz bu site içerisinde atla eşekle gezmiyoruz. Buraya araçlar girip çıkıyor. 5 yıl önce gelip, ‘Yol yapacağız' dediler. Ne yol yapıldı, ne kendileri geldiler. ‘Banka açılacak, ATM koyulacak' dediler, hiçbir şey yapmadılar. Hırsızlar sitenin içerisinde cirit atıyor.

HALİMİZİ HATIRIMIZI SORSUNLAR

Biz çok şey istemiyoruz. 5 yılda oy için gelmek yerine, 6 ayda bir gelip halimizi, hatırımızı sorsunlar. 5 yılda bir gelip oy istiyorlar. Normal zamanda Allah'ın selamını bile esirgiyorlar. Buraya asfalt atılması bir gün bile sürmez. Bir ATM konulması, bir telefona bakar” diye sitem ettiler.  

MODERN YAPIYA KAVUŞTURACAĞIZ

MHP'li adaylar ise Yeni Sanayi Sitesi ve Oto Sanayi Sitesi'nin sorunlarını bildiklerini, sitelerin modern bir yapıya kavuşturulması için çaba sarf edeceklerini söylediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız