Sanayi esnafını gezdiler

Sanayi esnafını gezdiler

AK PARTİLİ ADAYLAR ESNAF GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Sanayi esnafını gezdiler

AK Parti Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarını ziyaret ettiler.

ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay sanayi esnaflarını ziyaret ederek 7 Haziran seçimlerinde destek istediler. Bazı esnafların sanayi içerisindeki yolların bozuk olduğunu iletmesi üzerine açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Sanayi içerisindeki yolla ilgili olarak Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile görüştüm. 2015 programına alındı havaların iyice ısınmasıyla yollarda asfaltlama çalışması yapılacak' dedi.

SAMİMİ YAKLAŞIM

Sanayi esnaflarının Ak Parti Milletvekili Adaylarına ve İl Başkanı Mürsel Akçay'a karşı samimi yaklaşımı dikkatlerden kaçmazken İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları Köksal, Can ve Öztürk de sıcak ve samimi sohbetlerle esnafların dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler. Birçok esnafa da tamir ve torna bölümlerinde yardım eden ve onlardan biri olduklarını gösteren Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay sanayi esnafının adeta kalbinde taht kurdular. 

BEN DE ESNAFIM

Kendisinin de esnaf olduğunu ve esnafların sıkıntılarını iyi bildiğini dile getiren Abdullah Öztürk, ‘İçinizden biri olarak özellikle Kırıkkaleli esnaflarımızın mecliste sesi olacağım. Bunu yapmazsam bu bir vebaldir. Ama Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri görüp oy vermemek de vebaldir. 2002'den önceki Türkiye ile 2002'den sonraki Türkiye'yi bir kıyaslayın. Türkiye nerelerden nerelere geldi' şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız