Stresliyiz, bunalımdayız!

Stresliyiz, bunalımdayız!

SANAYİCİLER 50 LİRA İÇİN BİRBİRİNE GİRDİ BİRİ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI

SANAYİCİLER 50 LİRA İÇİN BİRBİRİNE GİRDİ BİRİ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI

Stresliyiz, bunalımdayız!

Sanayi Çarşısındaki iki komşunun 50 lira için birbirine girdiği kavgada bıçaklar konuştu. İki taraftan toplam biri ağır 7 kişi yaralandı.

BİRİ BİRİNE 50 BİRA BORÇLUYMUŞ

Kırıkkale´nin eski Sanayi Çarşısında iki komşu esnaf arasında çıkan kavga bir anda büyüdü ve bıçaklar çekildi. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada bıçak darbeleriyle biri ağır 67 kişi yaralandı. Polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis Sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ambulanslarla yaralılar Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı Çevredeki esnafların korku dolu gözlerle izlediği kavganın 50 lira borç yüzünden yaşanması ve bıçakların çekilmesi toplum olarak ne kadar stresli ve bunalımlı olduğumuzu ortaya koydu.

BİRİ HALI YIKAMACI BİRİ KABORTACI

Dün biri ağır 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın kaportacı olan Ramazan E´nin halı yıkamacı komşusuna 50 lira eski borcunu ödemediği için aralarında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu çıktığı ileri sürüldü. İddiaya göre; Halı yıkamacı 50 lira alacağı bulunan komşusu kaportacıdan alacağını istedi. Kaportacı ise borcunu ödediğini ileri sürünce aralarında tartışma çıktı tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya hem kaportacının, hem de halı yıkamacının yakınları karıştı. Bıçak, demir, levye ve başka kesici aletlerin karıştığı kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama