Sanayi Mahallesinde hummalı çalışma

Sanayi Mahallesinde hummalı çalışma

Kırıkkale'nin en büyük mahallelerinden olan Sanayi Mahallesi'nde hummalı çalışmalar devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi'nin Sanayi Mahallesi'ne ayrı bir önem verdiğini açıklayan Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut, başta Kırıkkale Belediye Başkanı Mehme

HIZ KESİCİ

Kafkas ve Malazgirt Caddeleri üzerinde trafiğin yoğun bir şekilde işlediğini ve öğrencilerin geçiş noktasında bulunduğunu açıklayan Sanayi Muhtarı Faruk Akbulut, “Ayrıca buraya dur levası konuldu. Sürücüler, hız kesici sayesinde kurallara uymaya başladı. İnsanlar daha rahat yoldan geçiyorlar.”dedi.

DEREYE UÇUYORDU

Sanayi Mahallesi’nden Kafkas ve Malazgirt Caddeleri üzerinde bulunan derenin trafik için tehlikeli olduğunu belirten Akbulut, “Özellikle geceleri zaman zaman araçlar dereye uçuyordu.  Bunun üzerine belediyeye haber verdim. Sağ olsunlar bu konuda destek verdiler. Derenin belirli noktalarına bariyer kurdular. Artık araçlar dereye uçmaktan kurtulacak.”diye konuştu.

BANKET TAŞLARI YENİLENİYOR

Yağmurdan dolayı bazı kaldırımların ve banket taşlarının etkilendiğini ve deforme olduğunu açıklayan Akbulut, “Belediye bu konuda da bizi yalnız bırakmadı. Eskiyen kaldırımları ve banket taşlarını söküp yerine yenilerini koydular. Araçlar ve yayalar için çok güzel oldu. Bu konuda vatandaşlar adına belediyeye teşekkür etmek isterim.” şeklinde konuştu. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü