Sanayi esnafının yüzü gülecek

Sanayi esnafının yüzü gülecek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Sanayi'nin modern bir görüntüye kavuşacağını ve projelerinde şehrin doğu tarafını kapsayacak çalışmaların var olduğunu söyledi. Sanayi esnafını bir arada toplayacaklarını, şehrin her yerine önem verece

ESNAF DERTLİ, ESNAF ŞİKAYETÇİ

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sanayi esnafını ziyaret ederek esnafların taleplerini dinledi. Çamurlu ve bozuk olan yollardan perişan olduklarını belirten esnaflar, her yağmur yağdığında sıkıntılar yaşadıklarını belirttiler. Sanayiye hizmetin Pekdoğan döneminde geldiğini açıklayan esnaflar, yerel seçim çalışmalarında Pekdoğan’a destek vereceklerini bildirdiler. Esnafların ilgisinden memnun olduğunu belirten Pekdoğan ise, başkanlığı döneminde Sanayi esnafı için çalışma yaptığını 30 Mart’tan sonra da çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

 

BATI İLE DOĞU AYNI ORANDA GELİŞECEK

Şehrin doğu bölümünü geliştirmek için projelerinin olduğunu belirten Pekdoğan, sanayicilerin hep bir arada olması için ‘Yeni Sanayi Sitesi’ projesine önem verdiklerini bildirdi.  Düşünülen projenin Çevre yolu alt ve üst bölümünden Mahmutlar köprüsü bağlantı noktasına kadar olacağını belirten Pekdoğan, yeni sanayinin Oto sanayi, Ağaç sanayi, Hurdacılar sanayi ve Ardiyeciler sanayi olarak gruplandırılacağını ifade etti. Pekdoğan, projenin alanının 959 Bin metre kare olduğunu belirterek, “Sanayi esnafının yüzü bizimle gülecek” dedi.

 

DİKMEN VADİSİ HAYALİ

Mevcut Sanayinin yerine ise yürüyüş yolları, koşu parkurları, spor alanları, basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuk oyun alanları, su havuzları, çay bahçeleri, kafeteryalar yapılacağını belirten Pekdoğan, Ankara’nın ‘Dikmen Vadisi’ gibi bir projeyi kafasında tasarladığını kaydetti. Yine şehri ikinci bir üniversitenin yapılacağı müjdesini veren Pekdoğan, yapılacak üniversite ile batı ve doğudaki gelişmişlik dengelerinin aynı oranda olacağını belirtti.

Sanayi esnafının sıkıntılarını bildiğini belirten Pekdoğan, 10 yıllık dönemde Sanayiye uğramayan zihniyetlerin, sandıkta hezimete uğrayacaklarını iddia etti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız