Sanayi üniversitesiz, üniversite sanayisiz olmaz

Sanayi üniversitesiz, üniversite sanayisiz olmaz

BAZI KONULARDA İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK

Sanayi üniversitesiz, üniversite sanayisiz olmaz

Kırıkkale Üniversitesi ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında, sektörlerin sorunlarının ?Üniversite-Sanayi İşbirliği? kapsamında lisansüstü tez çalışmaları ile çözümüne ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

BAZI KONULARDA İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK

Bu protokolle Kırıkkale ilinde değişik alanlarda faaliyet gösteren işletmelerin sorunlarının, Üniversite bünyesindeki Enstitülerde yürütülen lisansüstü (Yüksek Lisans) tez çalışmaları kapsamında çözümlenmesi sağlanacak ve Üniversite- Sanayi iş birliğini bir adım daha ileriye götürecek.

ŞEHRİN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNACAK

Böylelikle Kırıkkale Üniversitesi, bilimsel çalışmaları ile işletmelerin sorunlarının çözümünde pratiklik sağlayacaktır. Protokol kapsamına alınacak tez projeleri, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından öncelikli olarak desteklenecek ve KTSO da Üniversitenin ayıracağı bütçe kadar katkıda bulunacak.

TEZ ÇALIŞMASINI YÜRÜTECEK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası da Üniversitenin ayıracağı bütçe kadar katkıda bulunarak, tez çalışmasını yürütecek olan yüksek lisans öğrencisine maddi katkı sağlanacak. Bu protokolün çok verimli çalışmalar ile taçlandırılacağına inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, ?Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanı Sayın Ahmet Varlı ile beraber nice güzel projeler yapmayı ümit ediyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü