Sanayi Projesi Hazır

Sanayi Projesi Hazır

SAYGILI MÜJDEYİ VERDİ

SAYGILI MÜJDEYİ VERDİ

Sanayi Projesi Hazır

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Saygılı, sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. Şehirde uzun bir süredir merak konusu olan eski sanayi sitesinin taşınmasıyla ilgili olarak yer tespitinin yapıldığını ve projenin hazır olduğunu ifade etti.

PROJE HAZIR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı şehir merkezinde bulunan sanayi çarşısı esnafıyla Kızılkanat İş Merkezi´nde belediye yemekhanesinde bir araya geldi. Şehir merkezinde bulunan ve uzun zamandır merak konusu olan sanayi çarşısının taşınmasıyla ilgili merak edilen birçok sorunun cevabını veren Başkan Saygılı, yapımı planlanan küçük sanayi sitesi için yer tespitinin yapıldığını ve projenin hazır olduğunu söyledi. Eski sanayi sitesinin taşınması hususunda önemli mesafe kaydettiklerinin altını çizen Saygılı, ?Şehrimizin merkezinde sıkışık bir halde bulunan sanayi çarşısını yeni bir alana taşıyarak yapmayı planladığımız küçük sanayi sitesi için yer tespitimizi ve projemizi tamamladık. Kooperatif üye kayıtlarını yapma devam ediyor? dedi.

ŞEHRİMİZ BU ALANDA YENİ BİR VİZYONA KAVUŞACAK

Yapımı planlanan küçük sanayi sitesi içerisinde sadece dükkânların olmayacağını, içerisinde cami ve bankalarında olacağını dile getiren Saygılı, ?Sanayi sitemizin taşınması hususunda Sanayi Bakanımızla gerekli görüşmeleri yaptık. Proje tamamlandı. Bu küçük sanayi sitesi içerisinde her esnafımıza ait bir dükkân olacak. Kurulacak olan sanayi sitesi ile hem sanayici esnafımız hem de şehrimiz bu alanda yeni bir vizyona kavuşacak? dedi. Başkan Saygılı, eski sanayi çarşısının taşınmasının hemen ardından bölgenin kentsel dönüşüme gireceğini belirtti. Toplantıya Oto Sanatkârları ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı. Başkan Pehlivanlı da Saygılı´ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da